Wat is The Sinking City?

The Sinking City is een aankomende horrorgame die wordt ontwikkeld door Frogwares. Het verhaal en de wereld van The Sinking City zijn gebaseerd op de verhalen van H.P. Lovecraft. In deze game speel je als een detective die rondloopt met bizarre hallucinaties.

Deze hallucinaties lijken uit het vreemde stadje genaamd Oakmont te stammen en het blijkt dat jij niet de enige bent die langzamerhand zijn geestelijke gezondheid verliest. Deze game zal absoluut niet jouw handje vasthouden tijdens het spelen, dus trek je detective-kleren maar alvast aan. Hier zijn vijf redenen om uit te kijken naar The Sinking City release.

1. Een gruwelijke sfeer

Eén van de redenen dat wij uitkijken naar de release van The Sinking City is omdat de game verpakt zit in een gruwelijke sfeer die je vanaf moment één vast weet te houden. Dit komt door meerdere factoren, zoals bijvoorbeeld de hallucinaties, de onheilspellende muziek en de regenachtige weersomstandigheden uit de game.

Deze sfeer zorgt ervoor dat je scherp blijft opletten naar clues om het mysterie van Oakmont op te lossen. Scherp blijven moet je dan ook zeker, want er zijn bepaalde momenten waarin er afschuwelijke monsters kunnen verschijnen en op dat moment moet je paraat staan om deze terug te sturen naar de hel waar ze vandaan komen.