Seraphites

Tot slot moeten we het hebben over de Seraphites. Deze kunnen we zien als de nieuwe groep zoals David en zijn makkers in de eerste game. Deze mensen zijn van een knettergekke cult die mensen martelen, opofferen en voor ons het meest belangrijk; Ellie opjagen. Of dit de vijanden voor de gehele game zullen zijn of maar voor een gedeelte van de game is nog onduidelijk, maar we hebben in de trailer van Paris Games Week 2017 al kunnen zien dat dit een spannende strijd zal worden.

Twee genoemde leden van deze groep zijn al overleden, afgezien van de twee voormalige leden genaamd Yara en Lev. Deze twee waren te zien in de trailer van Paris Games Week 2017 en zij vechten nu tegen de gestoorde cult waar zij eerst toe behoorden. De Seraphites proberen de “zonden” van de wereld af te helpen door bepaalde mensen op te hangen en hun buik open te snijden.

De release van The Last Of Us 2

Momenteel is er helaas nog weinig bekend over de release van The Last Of Us 2. Wij hebben na de komst van de eerste trailer een artikel geschreven over de features die wij bij de release van The Last Of Us 2 zouden willen zien.