The Last Of Us 2 Release - Alles wat we weten over de personages

Hond/wolf?

Door naar het volgende punt! Wat weten we nog meer? Er zal een hond of wolf voorkomen in The Last Of Us 2. Dit werd duidelijk gemaakt door een tweet van Neil Druckmann, waarin hij een foto plaatste met een hond in een motion capture pak. Wat precies de rol van deze viervoeter zal zijn is nog onduidelijk, wel zijn er verschillende speculaties over wat het zou kunnen zijn.

Het lijkt er wel op dat het beestje een van de belangrijke personages zal worden bij de release van The Last Of Us 2. Er zijn mensen die denken dat deze hond je zal vergezellen op je reis met Ellie door de game. Anderen denken juist weer dat het misschien een nieuw soort geïnfecteerde ras zou kunnen zijn, aangezien Naughty Dog wel heeft aangegeven dat er meer soorten Infected zullen voorkomen.

In het eerste deel van The Last Of Us hebben we wel honden voorbij zien komen, maar we hebben nog niet de unieke kans gehad om een band te krijgen met deze lieve dieren. De enige hond waar we namelijk het dichtst bij in de buurt konden komen was Buckly bij Tommy. Naughty Dog kennende is dit iets waar we om gaan huilen.