The Founder is een biografische dramafilm over Ray Kroc, beter bekend als de oprichter van McDonald's. Kroc is een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines en de film werpt een controversiële blik op de man achter de immens grote fastfoodketen McDonald's, die koste wat kost de keten groot maakte.

De rol van Ray Kroc wordt ingevuld door Michael Keaton. Daarnaast spelen namen als Nick Offerman, John Carroll Lynch en Linda Cardellini in de film mee. De regie van The Founder ligt in handen van John Lee Hancock en Robert D. Siegel is verantwoordelijk voor het script van de film.

the founder tickets

The Founder tickets prijsvraag

In samenwerking met Triple P Entertainment mogen wij 2x2 vrijkaarten weggeven om The Founder in de bioscoop te zien! Wil jij deze The Founder tickets winnen? Doe dan mee aan onze prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Wat is jouw favoriete McDonalds snack en waarom?

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!