The Elder Scrolls Online zit midden in het jaar van de draak. In totaal komen er vier updates naar de game, waarvan Elsweyr er een van is. De nieuwe wereld die de game verrijkt, voegt niet alleen draken aan de game toe, maar heeft daarnaast een heel aantal toffe locaties om te ontdekken. Reden genoeg voor ons om op ontdekkingstocht te gaan in de woestijnachtige omgeving. Wij nemen je mee op de toeristische route door Elsweyr.

5. Riverhold

De eerste locatie waar we je mee naartoe nemen is Riverhold. Deze stad in het noorden van de kaart is omringd door water en alleen toegankelijk als je een nat pak wil halen óf via de smalle brug die naar de ingang leidt. Zodra je Riverhold inloopt zie je dat het eiland waarop de stad is gebouwd efficiënt is gebruikt door de huizen in een cirkel te plaatsen om een plein heen.

Tegenover de brug is een grote trap te vinden die, wanneer je deze beklommen hebt, een mooi overzicht geeft over de stad. RIverhold is vooral mooi aan het einde van de dag als de zon achter de bergen verdwijnt. Ook 's avonds is de stad erg mooi om te bezichtigen. Wij kozen ervoor om in onze eerste videotour in de avonduren door Riverhold te lopen, voordat we onze reis voortzetten naar de volgende locatie in deze top 5 tofste The Elder Scrolls Online Elsweyr locaties.