Voor het eerst Hovercrafts

The Crew 2: Gator Rush is de allereerste grote gratis update voor The Crew 2 en we reizen meteen af naar het zuiden van de Verenigde Staten. Met dit nieuwe moerasachtige gebied heb je dan ook een passend voertuig nodig om deze wilde omgeving te temmen: hovercrafts! Voor wie niet bekend is met hovercrafts, het zijn voertuigen die je op bijna elke ondergrond kan gebruiken. Omdat ze geen wielen hebben maar een soort luchtkussen en worden voortgedreven door propellers zijn ze geschikt voor elk terrein.

In onze gameplay sessie met Gator Rush kwamen allerlei terreinen voorbij. Sneeuw, water, en normale grond; alles was geschikt voor de hovercrafts. Natuurlijk hebben ze ook een wat andere besturing dan je gewend bent van de andere voertuigen in The Crew 2. De hovercrafts voelden (zoals je verwacht) een stuk meer zweverig aan dan bijvoorbeeld een auto.

Dit betekent dat je bochten anders moet benaderen, omdat je anders makkelijk de bocht uit vliegt. Strategisch gebruik maken van je boosts is ook belangrijk. Het is dan ook nog van invloed op wat voor terrein je ‘rijdt’. Wij vonden het een beetje aanvoelen alsof we aan het racen waren met hele grote botsautootjes!