In 2014 lanceerde Ubisoft zijn spelers naar een grote open wereld om… te racen! De Verenigde Staten waren jouw persoonlijke circuit geworden om je flink te misdragen en adrenaline te scoren. Begin 2018 komt er een vervolg uit op de racegame, waarbij opnieuw wordt teruggekeerd naar de Verenigde Staten. Dit keer zijn er wel een paar veranderingen toegevoegd om de boel fris te houden.

Een groter assortiment

Het is ongetwijfeld de grootste verandering die je binnen de franchise tegen gaat komen. In tegenstelling tot de eerste game, gaat The Crew 2 gameplay letterlijk ter land, ter zee en in de lucht. Niet alleen scheur je rond met de tofste bolides, maar krijg je ook met heel andere voertuig-types te maken.

Naast het gebruik van de “normale” racewagens kan je het stuur van off-road buggies overnemen. Hiermee scheur je over landerijen die de veringen van je standaard wagens niet aan kunnen. De aangepaste wagens brengen je door valleien en laten je grote sprongen in het diepe nemen. Durf jij het aan om door duizenden bomen heen te zigzaggen?

De buggy is niet het enige nieuwe soort waar je mee te maken krijgt. Je staat in voor een verrassing door de voertuigen aan de andere kant van het spectrum.