5 Redenen om The 100 op Netflix te kijken - Genieten in de apocalyps
Foto: The CW

Fantastische personages en ontwikkeling

The 100 begint gelijk al met een aantal personages waar je van gaat houden en welke je waarschijnlijk zult haten. Dit is simpelweg iets wat series doen (Looking at you, Joffrey Baratheon). Deze serie weet dit alleen goed om te keren, want veel van de personages waar je van gaat houden, kunnen de grootste vijand worden en de grootste vijand je beste vriend.

De ontwikkeling die deze personages doorstaan is simpelweg fantastisch uitgewerkt en uitgevoerd, omdat je de logica voelt achter deze ontwikkelingen. Je ziet alles wat deze personages doorstaan en kunt daardoor sympathie voelen voor de veranderingen die zij maken (of absoluut niet, die zitten er ook tussen).

De personages maken deze serie en worden ook prachtig geacteerd. Dit is een van de redenen dat je The 100 op Netflix zou moeten kijken, het acteerwerk van deze sterren bewonderen. Lindsey Morgan straalt in haar rol als badass Raven, Marie Avgeropoulos past perfect in haar rol als Octavia en Richard Harmon speelt tot in perfectie de rol van Murphy, de sarcastische klootzak. Dit zijn nog maar een paar van de fantastische acteurs in deze serie.