De tweede dag was meteen al veel drukker dan de eerste dag. De zaal was een stuk meer gevuld dan voorheen, wat een gezellige sfeer gaf. De opkomst was groot, fans gaven alles om hun favoriete kandidaat toe te juichen. Naarmate de avond vorderde, kwam de spanning er goed in. Twee Koreaanse top kandidaten, Rangchu en Qudans, streden voor de nummer één plek. Benieuwd wie er heeft gewonnen? Check hier dan de winnaar!

Eén ding is in ieder geval zeker: de avond is totaal anders dan de meeste fans hadden verwacht. Topspeler Knee heeft namelijk niet één, maar twee keer verloren en ging daardoor niet door naar de finale! Een prestatie waar Rangchu en Qudans trots op mogen zijn, aangezien Knee nog nooit eerder op deze wijze verloren heeft.

Tekken 7

Tekken World Tour Finals hoogtepunt

Een hoogtepunt van de avond was dat Bandai Namco een paar toffe aankondigingen deed vlak voor de finale. Er zullen namelijk drie nieuwe speelbare personages beschikbaar worden voor Tekken 7, namelijk Craig Marduk, Armor King en Julia Chang. Deze personages krijg je bij aanschaf van de Season Pass 2.

Ook Negan van The Walking Dead zal in de toekomst speciaal voor fans beschikbaar worden. De hele zaal ging uit zijn dak bij het nieuws. Er werd een gave trailer getoond, waarin Negan de andere fighters dreigde te martelen. Eén van de spelers was zelfs zo enthousiast, dat hij naar beneden rende en de leden van Bandai Namco een knuffel gaf.

Tekken 7

Geslaagd weekend

Dag 2 was een stuk duidelijker dan de eerste dag. Op de grote schermen kon je nu duidelijk zien wie tegen wie speelde, wat de stand was en waar de kandidaten vandaan kwamen. In tegendeel tot gisteren, waarbij op elk scherm een ander gevecht te zien was en je hoopte dat je naar het juiste scherm zat te kijken. Twee spelers zaten tegenover elkaar en er werd hilarisch commentaar gegeven voor de Twitch livestream.

Zondag 2 december was een dag vol geweldige combo’s, gepassioneerde gevechten en de liefde van fans voor hun idool. Er waren een hoop bekende gezichten te zien, van zowel presentatoren als kandidaten. De spanning was hoger dan ooit en na de aankondiging van Bandai Namco kan de dag van vele fans niet meer stuk. De Tekken World Tour Finals was zeker een aanrader! Als je de eerste dag gemist hebt, kan je voor meer informatie ons artikel lezen van de eerste dag van de Tekken World Tour Finals.