FIFA 20 (Switch) pre order

FIFA 20 is alweer het zevenentwintigste deel in de langlopende sportreeks van EA.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

Verkrijgbaar vanaf 27 september 2019 Je kunt bij deze winkels al een pre order plaatsen.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.
Releasedatum 27 september 2019
Genre Sport, Voetbal
Platform Switch
Ook voor PC, PS4, Xbox One
PEGI-rating 3
Serie FIFA
Publisher EA Sports
Developer EA Sports

Dit is wanneer jij vandaag al FIFA 20 kunt spelen op jouw favoriete platform!

Op 19 september 2019

Officieel komt FIFA 20 pas volgende week vrijdag uit met de release van de game. Toch kun je al een weekje eerder met de populaire voetbalgame aan de slag als je weet wat je moet doen. Lees verder om erachter te komen hoe jij vandaag al FIFA 20 kunt spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

FIFA 20 web app lanceert vanavond en geeft toegang tot FUT

Op 18 september 2019 - 3 reacties

Voetballiefhebbers kijken halsreikend uit naar de release van FIFA 20 op 27 september, maar het lange wachten wordt door Electronic Arts iets verzacht. Later vandaag zal de ontwikkelaar en uitgever namelijk komen met de FIFA 20 web app, waarmee spelers alvast aan de slag kunnen met hun FIFA Ultimate Team.

Ga jij FIFA 20 kopen? - XGN Doe Mee

Op 14 september 2019 - 12 reacties

September is in volle glorie gaande en om de haverklap komt er een grote titel uit die veel van jouw tijd gaat opslokken. Gisteren Borderlands en volgende week volgt de nieuwste voetbaltelg: FIFA. De Doe Mee wil graag weten: ga jij FIFA 20 kopen? Welkom bij de XGN Doe Mee!

FIFA 20 demo guide - Bereid je voor op de hele FIFA 20 game

Op 11 september 2019 - 6 reacties

De FIFA 20 demo is uit op PlayStation, Xbox One en PC en er is weer een heleboel mogelijk in deze demo. Met dit artikel schetsen wij wat deze demonstratie van de game allemaal te bieden heeft. Deze FIFA 20 demo guide is handig als je nog moet wachten tot die demo eindelijk is gedownload en geïnstalleerd.

De beste Belgische en Nederlandse FIFA 20 ratings - Toptalent uit de Benelux!

Op 11 september 2019 - 1 reactie

Nederlanders staan redelijk bekend om de voetbalkwaliteiten, maar van de Eredivisie moeten we het niet hebben. Toch klimt het Nederlandse voetbalniveau steeds meer omhoog. Wanneer we een blik werpen op de beste spelers volgens de recente FIFA 20 ratings, dan valt op dat er flink wat Nederlandse en Belgische spelers de top 100 halen. Deze vijf spelers vallen ons op!

De FIFA 20 demo is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC

Op 10 september 2019 - 3 reacties

FIFA 20 fans kunnen al het voetbalveld al op. Al voordat de game daadwerkelijk in de winkelschappen ligt kun je al een balletje trappen in deze nieuwe game. De FIFA 20 demo staat namelijk voor de deur voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Eerder gingen er al geruchten rond en nu blijken de geruchten waar te zijn.

FIFA 20 ratings officieel bekendgemaakt door EA

Op 9 september 2019 - 3 reacties

Vorige week leek het erop dat de FIFA 20 ratings waren gelekt, maar nu zijn ze dan toch echt officieel bekendgemaakt door Electronic Arts. De spelerratings geven aan wie de beste 100 spelers zijn in FIFA 20. Of de gelekte lijst overeenkomt met de officiële bekendmaking kun je hieronder ontdekken.