Fortnite Battle Royale kopen voor Switch

Fortnite Battle Royale is de Battle Royale modus van Fortnite die gratis te spelen is.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Mobile, PC, PS4, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.
Releasedatum 12 juni 2018
Genre Actie, Massive Multiplayer
Platform Switch
Ook voor Mobile, PC, PS4, Xbox One
PEGI-rating 12
Publisher Epic Games
Developer Epic Games

Update - Fortnite festival eindigt als gigantische flop

Op 19 februari 2019 - 2 reacties

Een Fortnite festival in de Engelse stad Norwich, ook wel ‘Fortnite Live’ genoemd, beschreef zichzelf als “de ultieme Fortnite Battle Royale!”, maar eindigde uiteindelijk in een gigantische flop. Er was te weinig personeel, huilende kinderen en boze ouders die hun geld terug wilden.

Fortnite update brengt eindelijk het Driftboard met zich mee

Op 19 februari 2019

Het is geen geheim dat Epic Games iedere week een Fortnite update uitbrengt. Soms brengt dit grote veranderingen met zich mee, zoals in de vorige Fortnite update. Deze week heeft Epic Games nog niet veel onthuld, maar we weten wel dat het Driftboard eindelijk beschikbaar wordt in Fortnite Battle Royale.

Zo krijg je de season 8 Fortnite Battle Pass gratis

Op 15 februari 2019 - 2 reacties

De nieuwste Fortnite update bracht een hoop veranderingen met zich mee. Twee dagen later dan normaal werden de Fortnite patch notes uitgebracht, maar daarbij had Epic Games goed nieuws voor de spelers. Iedereen kan namelijk een gratis Fortnite Battle Pass krijgen in season 8.

Wat vinden jullie de beste battle royale games? [poll]

Op 14 februari 2019 - 9 reacties

Je houdt ervan of je haat het juist met heel je hart, maar één ding is zeker: battle royale games zijn veelbesproken en ontzettend populair. Miljoen mensen spelen de games iedere dag en het doel is hetzelfde: als laatste over blijven. Wat vinden jullie eigenlijk de beste battle royale games?

Update: Fortnite patch notes - Veel aanpassingen in de nieuwe v7.40 update

Op 14 februari 2019

Na een vertraging van ongeveer twee dagen zijn de Fortnite patch notes eindelijk uitgebracht. Dat betekent ook dat de Fortnite update nu live is. Er zijn veel aanpassingen doorgevoerd die de Fortnite community al maanden wil zien. Wij hebben alle grote veranderingen op een rijtje gezet.

Update uitgesteld - Nieuwe Fortnite update brengt veel aanpassingen met zich mee

Op 13 februari 2019 - 1 reactie

De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht door Epic Games. In een Reddit-post geeft Epic Games alvast een voorproefje wat er allemaal gaat gebeuren. Er worden features aangepast waar de Fortnite community al maanden naar vraagt. Vandaag gaat het dan eindelijk gebeuren.