Trials Rising kopen voor Switch

Trials Rising is de nieuwste telg in de Trials game. In het spel moet je met jouw motor allerlei obstakels overwinnen en de finishlijn halen.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4, Xbox One

Winkelprijzen Totaal
Game Mania € 19,98
bol.com € 20,99
Game Outlet € 21,89
MediaMarkt € 29,99
BookSpot € 31,99

Na uren zwoegen en opnieuw proberen, vloeken en tieren, hebben we toch ook plezier gehad in Trials Rising en vele gouden medailles behaald. Trials Rising is de meeste uitgebreide Trial-game tot nu toe en pakt alle vlakken mee om een goede game neer te zetten. De enige uitzonderingen hierop zijn het matige loot- en pimp my ride systeem en de hapering die af en toe voorbijkomt.

  • Goed uitgewerkte moeilijkheidscurve
  • Uitdagende verhaallijn
  • Simpele, sterke multiplayer
  • Meest uitgebreide Track Editor
  • Matig loot- en Pimp my Ride-systeem
  • Af en toe lichte haperingen
Releasedatum 23 februari 2019
Genre Racing, Arcade racer
Platform Switch
Ook voor PC, PS4, Xbox One
PEGI-rating 12
Serie Trials
Publisher Ubisoft
Developer RedLynx
EAN 3307216075660

Trials Rising open beta in weekend voor release speelbaar

Op 14 februari 2019

Trials Rising krijgt een open beta in het weekend voor de release. Dit maakt Ubisoft in een blogpost bekend. Van donderdag 21 februari tot en met zondag 24 februari kun je alvast scheuren op de motoren van de race game.

Trials Rising content onthuld - veel meer content dan zijn voorganger

Op 7 februari 2019

In Trials Fusion race je door verschillende tracks met motoren en versla je de wetten van de zwaartekracht door op de meest bizarre en uitgebreide manieren de tracks te voltooien. Trials Rising wordt 26 februari worden uitgebracht. Ubisoft heeft de Trials Rising Post-Launch content onthuld, waar we kunnen zien dat er meer content is dan in Trials Fusion.

Vijf toffe Trials Rising features - Wij klommen alvast op de motor

Op 22 januari 2019

Kies een level, ga op pad met het juiste voertuig, klaar voor de start: racen maar! Dat is wat je doet in Trials Rising. Dit toffe vervolg op de knotsgekke racegame Trials Fusion uit 2014 ligt vanaf 26 februari 2019 in de schappen. Wij gingen alvast aan de slag met deze toffe game. Dit zijn vijf toffe Trials Rising features.

Trials Rising features - Vallen en opstaan [gespeeld op gamescom]

Op 28 augustus 2018 - 7 reacties

Ubisoft komt begin 2019 met een nieuwe Trials game en dan kunnen we weer naar hartenlust stunten en stuntelen. Zoals het een goede nieuwe game betaamt zullen er genoeg nieuwe Trials Rising features zijn. Wat deze zijn, vertellen wij je hier!

Trials Rising gameplay - Halsbrekende stunts [gespeeld op E3 2018]

Op 29 juni 2018 - 1 reactie

Al sinds de tweede trials in 2007 uitkwam, is de formule van RedLynx's racetitel hetzelfde: met motoren, of eventueel fietsjes, over lastige parkoers scheuren en gewoon de finishlijn halen. Trialis Rising is de eerste, compleet nieuwe Trials-game in vijf jaar tijd. Wij speelden de game op de E3 2018 en vertellen er alles over in deze Trials Rising gameplay special.