• Yoshi's Crafted World (Switch)
  • Releasedatum: 29 maart 2019
  • Switch

Yoshi's Crafted World kopen voor Switch

Yoshi komt naar de Switch. Zoals in andere games kun je met hem rondrennen, springen, met eieren slepen en is er een compleet avontuur dat op je wacht!

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Winkelprijzen Totaal
GameResource € 48,99
Game Outlet € 53,94
bol.com € 56,99
MediaMarkt € 56,99
Nedgame € 56,99
Game Mania € 59,98
BookSpot € 62,99

Yoshi's Crafted World is een heerlijke game geworden voor de Switch, een die elke platformliefhebber in huis moet halen. Hoewel de game leuk is om alleen te spelen, raden we je aan het spel vooral samen te spelen, want de co-op is om van te smullen. Laat je mee voeren door prachtig ontworpen levels waarbij je nog net je vingers niet aflikt. De game is prachtig! Het is fantastisch om continu dingen te zien gebeuren in de voor- en achtergrond waar de vrolijkheid continu van afspat.

  • Alles halen is niet zo eenvoudig
  • Lange game
  • Samen spelen
  • Poochy-levels
  • Te snel zit de co-op in de weg
  • Eindbaas te eenvoudig
  • Baas wiens broek je uit moet doen
  • Soundtrack af en toe iets te vrolijk
Releasedatum 29 maart 2019
Genre Avontuur
Platform Switch
PEGI-rating 3
Publisher Nintendo
Developer Nintendo
EAN 0045496422622

5 redenen om uit te kijken naar Yoshi Crafted World release

Op 25 maart 2019 - 1 reactie

Nog even en dan verschijnt de Yoshi Crafted World release in de winkels. Er zijn voldoende redenen om met dit schattige beestje opnieuw op pad te gaan. Hier geven wij enkele redenen om dit Switch-avontuur te ervaren. Ben jij er klaar voor om op avontuur te gaan met dit schattige draakje?

Op bezoek bij Nintendo voor Yoshi's Crafted World (videoverslag)

Op 21 februari 2019 - 1 reactie

We gingen langs bij Nintendo en kregen hier uitgebreid de kans om Yoshi's Crafted World te spelen op de Nintendo Switch. Bekijk hier hoe Koen de game voor het eerst speelt en wat hij van de nieuwe game vindt.

Yoshi's Crafted World Preview - Een veelbelovend knutselwerkje

Op 18 februari 2019 - 1 reactie

Hij is groen, heeft een lange tong en een eindeloze eetlust; het is Yoshi! De groene held is allang niet meer enkel Mario's sidekick, maar verschijnt nu ook in z'n eigen platform avonturen. Yoshi's Crafted World is zijn nieuwste avontuur voor de Switch, en wij kregen de kans om dit spel te spelen. Lees onze indruk in deze Yoshi's Crafted World preview!

Yoshi's Crafted World demo is vanaf nu beschikbaar

Op 14 februari 2019 - 1 reactie

Goed nieuws voor de liefhebbers van Yoshi, want de Yoshi’s Crafted World demo is nu beschikbaar. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct, waar nog veel meer dingen werden onthuld. De eerste levels van de nieuwe Yoshi game kunnen nu dus al gespeeld worden, terwijl de game pas op 29 maart 2019 uitkomt.