Call of Duty: WW2

Call of Duty: WW2

De Call of Duty WW2 Switch versie is definitief van de baan. Tijdens de Ask me Anything op Reddit beantwoordde ontwikkelaar Sledgehammer vragen over de aanstaande Call of Duty. Op de een ja-nee vraag van ThePCGamingNoob of WW2 ook naar de Switch kwam antwoordde de ontwikkelaar simpelweg 'nee'. Meer hierover kun je lezen in dit nieuwsbericht.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Shooter, First-person shooter
Releasedatum
Geannuleerd
Franchise
Call of Duty
Publisher
Activision
Developer
Sledgehammer Games
Platformen
Switch, PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Nieuwe Call of Duty WW2 Zombies details bekendgemaakt

  Er zijn nieuwe details bekendgemaakt over de Call of Duty WW2 Zombies modus. Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft in een interview met PlayStation Blog een hoop informatie vrijgegeven over de nieuwe zombiemodus.

  15 september 2017 Jordy Gomes 2 reacties
 • Call of Duty World War 2 beta update verhoogt level cap

  De beta voor de nieuwe Call of Duty is in volle gang, maar dat weerhoudt Activision er niet van om al flink aan het spel te sleutelen. De nieuwe Call of Duty World War 2 beta update is vandaag in het spel gekomen en verhoogt onder meer het maximale level naar 35.

  4 september 2017 Richard Verweij 5 reacties
 • De beste aankomende games van 2017 volgens jullie!

  Het najaar van 2017 brengt een hoop toffe releases met zich mee. Met onder andere een nieuwe Call of Duty, Assassin's Creed en Formule 1 game voor ieder wat wils. Wij vroegen jullie wat de beste aankomende games van 2017 waren in de poll en dit is de uitslag!

  31 augustus 2017 Richard Verweij 21 reacties
 • Gamescom 2017 Foto's Dag 1 - De eerste beursdag!

  Vandaag was het dan zover: gamescom is officieel van start gegaan. Voor de pers dan, want het publiek kan vanaf morgen de vele hallen in Keulen betreden. Wij gingen alvast op pad en hebben een flink aantal kiekjes geschoten. De tofste beelden zie je terug in dit gamescom 2017 foto's dag 1 overzicht!

  22 augustus 2017 Stefan Stuursma 3 reacties
 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  22 augustus 2017 Stefan Stuursma 7 reacties