De sleutel tot succes in Smash Ultimate is op vele manieren te definiëren. Het heeft te maken met het leren van de besturing, het kiezen van de goede vechtersbazen en natuurlijk wat voor soort gevecht je aan gaat. Het zijn alleen niet de enige Super Smash Bros Ultimate Tips & Tricks die we voor je hebben, maar we lopen op de zaken vooruit. Laten we beginnen met hoe je het snelst de besturing onder de knie krijgt.

De magische 'S' in Smash

Naast dat je twee verschillende soorten aanvallen kunt uitvoeren in Smash Ultimate, is er één knop die je nooit mag vergeten. De rechtertrekker op je controller is van levensbelang om goed te worden in het vechten, want daarmee gebruik je je schild. De eerste tip van onze Super Smash Bros Tips & Tricks is dan ook het leren gebruiken van je schild.

Wanneer je op het goede moment je schild gebruikt, kun je de sterkste aanvallen blokkeren om vervolgens vernietigend uit te halen. Dat niet alleen, want wanneer je je schild gebruikt en naar links of rechts loopt ontwijk je een volledige aanval. Daarmee geef je jezelf net genoeg tijd om de tegenaanval in te zetten die de vijand niet aan ziet komen. Zelfs in de lucht kun je je schild gebruiken of ontwijken, dus vergeet deze tip niet te gebruiken!

Houd er wel rekening mee dat je een schild niet te veel gebruikt. Hoe meer aanvallen je blokkeert, des te kleiner je schild wordt. Uiteindelijk kan het schild breken waarna je écht in de problemen komt. Probeer je schild dus alleen te gebruiken in gevallen van nood. Verder is ontwijken je vriend.