De Nintendo E3 Direct had meer te zeggen dan alleen wat er allemaal met Super Smash Bros gaat gebeuren. Daarover kun je meer lezen in ons overzicht van de beste E3 2018 Nintendo persconferentie aankondigingen. Hier leggen we namelijk echt de loep op de Super Smash Bros Ultimate details, te beginnen met wie er in de game zit.

5. Iedereen is aanwezig

Dat lees je goed, iedereen is aanwezig. Athans, iedereen die al een keer in Super Smash Bros gestreden heeft. Dat betekent dat personages die je misschien mistte in Super Smash Bros for Wii U ook terugkeren, zoals Solid Snake en de Pokémon Trainer. Nadat ze de Wii U en 3DS hebben overgeslagen zijn ze terug, maar daar blijft het niet bij.

De Ice Climbers zijn namelijk ook uit de ijskast gehaald en hebben wat vrienden die in Super Smash Bros Melee voor het laatst speelbaar waren meegenomen. Pichu en Young Link maken namelijk ook een comeback en nemen deel aan de grootste smash ooit. Als laatste is het ook goed om te benadrukken dat de DLC personages die na de release van Smash for Wii U uitkwamen (Cloud, Corrin, Ryu en Bayonetta) ook in het lineup zitten.