Streamingdienst Disney niet als enige in aantocht - Stormvloed aan nieuwe diensten

Apple TV Plus

Later dit jaar gaat ook nog Apple TV Plus van start. Het lijkt erop dat we veel unieke content kunnen verwachten want grote namen als Oprah Winfrey en Steven Spielberg zouden zich al aan dit project hebben verbonden. Toch is het nog maar afwachten wat voor succes Apple TV Plus wordt. Tot nu toe zijn er nog niet echt beelden of gedetailleerde informatie voorbijgekomen. Er is bovendien nog veel onduidelijkheid over de line-up van Apple TV Plus.

Het lijkt erop dat Apple de focus op ‘kwaliteit’ wil leggen en dus niet zoveel shows tegelijk erop wil zetten. Dit wordt dus geen massale dienst die een serieuze poging gaat doen om Netflix van de troon te stoten. Mogelijk krijgt Apple TV Plus eerst een proefperiode. Dan kan iedereen zelf ondervinden of deze dienst het waard is om een tot nu toe onbekend geldbedrag neer te leggen iedere maand.

Streamingdienst Disney niet de enige dienst in aantocht

Er zijn veel ontwikkelingen gaande op het gebied van streaming. Wat gaat dit voor jou betekenen? Welke streamingdiensten trekken jouw interesse en welke zou jij liever links laten liggen? Deel het in de reacties hieronder en laat weten waarom bepaalde diensten jouw aandacht trekken.