Foto: Netflix

Let op: dit artikel bevat geen spoilers voor Stranger Things 3, slechts een schets op basis van informatie die eerder is vrijgegeven.

We zetten de cast alleen wel iets anders op een rijtje dan hoe je gewend bent. In plaats van dat we ieder personage stuk voor stuk behandelen, verdelen we de Stranger Things 3 cast in groepen. Op basis van de trailers kan de Stranger Things 3 cast namelijk best simpel opgedeeld worden, dus laten we maar snel beginnen!

Mike, Lucas & Will (AKA de Pubers)

Als eerste zijn daar drie van de vier originele groep kinderen. Waar in het eerste seizoen Will vermist raakte, is het dit keer Dustin die niet bij de groep te vinden is. Hij heeft zijn handen vol aan iets anders, maar daarover later meer. Voor nu blijven we bij de drie musketiers. Die hebben namelijk hun eigen problemen.

Will heeft namelijk moeite met het feit dat de andere jongens aan lopen te pappen met de meiden. Hij wil dat alles was zoals vroeger, toen ze nog lekker met z’n vieren Dungeons & Dragons speelden. Feit is natuurlijk wel dat iedereen een stukje ouder is en langzaam maar zeker volwassen wordt. Ook Will moet zich dat realiseren, maar of dat hem lukt is nog maar de vraag.