Strange Brigade stuurt je nou niet bepaald naar de meest standaard gebieden. Zo kent elk verhaal binnen de game een ander (visueel) thema. De gamescom hands-on stuurde ons naar de woeste jungle van Afrika. Hier is een eeuwenoude tempel genaamd Stone Church het toneel van je plundertochten.

Naar de uithoeken van de wereld

Aan het begin van de opdracht kan je één van de vier knotsgekke personages kiezen. Ieder heeft zijn eigen persoonlijke charmes en specialiteiten, waarmee geen enkele playthrough precies hetzelfde is. Eenmaal begonnen sta je dan als een klein mannetje tegenover de torenhoge ruïnes. Aan sfeer ontbreekt het niet als de Strange Brigade features zich op deze manier voortzetten.

Het level nam ons mee over droge plateaus, oude mijnen, een tempel en een stuk jungle. Dat slechts in 20 minuten tijd! Het totaalplaatje past bij wat je verwacht van een schattenjacht, want naast het beeld van verre oorden zijn ook de valstrikken aanwezig. Alhoewel Strange Brigade zich meer op de combat focust, lijkt het met een knipoog wel wat op Uncharted.