Storing bij Slack lastig voor bedrijven en scholen
Foto: allestoringen.nl

Het is geen storing die continu aanwezig is. Vandaag was de storing er eerst om 09:17, dit liep rond 09:30 weer goed. Vervolgens was de storing van 10:00 tot 10:40 opnieuw aanwezig. Waar de storing vandaan komt is momenteel onduidelijk. Tussendoor komen er tijdens de storing af en toe berichten binnen, maar dit is soms wel tien minuten later. Veel mensen konden ook geen andere gesprekken op Slack openen.

Storing bij Slack

De meeste mensen hebben er bij de storing dus last van dat zij geen berichten binnen krijgen en geen berichten kunnen versturen. Ook worden de gesprekken niet geladen en wordt het icoontje van Slack geel. De storing was heftiger tussen 10:00 en 10:40, toen kwamen er 204 meldingen binnen bij allestoringen.nl.

Een storing bij Slack komt niet regelmatig voor. Dat is waarschijnlijk een van de redenen dat het programma vaak wordt gebruikt bij bedrijven en scholen. Slack is een communicatieprogramma waarop je in chats kunt overleggen over bijvoorbeeld werk of schoolwerk.

Een bedrijf waar storingen wel vaak aanwezig zijn is Ziggo. Wij hebben vijf Ziggo storing tips op een rijtje gezet om je daar doorheen te slepen. De vele storingen bij telefoonproviders van vorige week lijkt wel over te zijn.