De Pokémon uit de vierde generatie worden in verschillende fases toegevoegd aan Pokémon Go. We zagen de eerste Sinnoh Pokémon in oktober 2018, maar sindsdien zijn er genoeg nieuwe monstertjes bijgekomen. Inmiddels zijn er verschillende legendarische, maar ook genoeg reguliere Pokémon beschikbaar.

Deze lijst is gebaseerd op de maximale combat power (CP) van de Pokémon. Dat wil niet zeggen dat deze Pokémon het meest effectief zullen zijn in gevechten. Dit kan namelijk ook aan het type, de aanvallen en de verdere situatie liggen. Deze lijst is volledig gebaseerd op het maximaal haalbare CP wanneer het maximale trainer level is bereikt.

10. Electivire

We trappen deze lijst met de top 10 sterkste Sinnoh Pokémon tot nu toe af met een bad-ass electric Pokémon. Electivire kan namelijk een maximale combat power van 3079 krijgen. Electivire kan electric en fighting aanvallen leren. Zijn sterkste aanvallen zijn Thunder Shock en Wild Charge.

Omdat Electivire een electric Pokémon is, richten zijn aanvallen extra veel schade aan bij water en flying Pokémon. Wel zul je moeten oppassen voor ground aanvallen, want dan zal Electivire het niet lang overleven.