Tijdens de EA Play livestream werd de eerste Jedi Fallen Order gameplay al uit de doeken gedaan. Dat mocht ook wel, want de game komt al in november dit jaar uit. Er was al een en ander bekend over de game, zoals het feit dat deze zich afspeelt tussen de Star Wars films Revenge of the Sith en A New Hope, maar we weten inmiddels meer over dit intergalactische avontuur.

10. Bekende gezichten

Zo weten we dat we in de huid kruipen van een Jedi die met een kleine droid op pad gaat. De Jedi, Cal Kestis, wordt vertolkt door Cameron Monaghan (bekend van de serie Gotham) en dat is niet het enige bekende gezicht in de titel. Zo is de rol van Cere weggelegd voor Debra Wilson (Over the Hedge, Metal Gear Solid 4) en wordt het kleine bliepende robotje genaamd BD-1 vertolkt door Ben Burtt. Deze laatste is niet de minste naam, gezien hij voor onder andere de stem van Yoda en Chewbacca ‘ontworpen’ heeft.

De bekende gezichten houden niet op in Fallen Order, want Saw Gerrera maakt in de game ook zijn opwachting. Dit personage wordt zoals ook in de films en tv-series van Star Wars zoals Rogue One door Forest Whitaker vertolkt. Of er nog meer bekende gezichten in deze Star Wars game zitten is onbekend.