Twee jaar na de release van Star Wars Battlefront komt de opvolger uit. Vanaf 17 november zal het spel in de winkels liggen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De Star Wars Battlefront release werd middels de eerste trailer uit de doeken gedaan. Bekijk de trailer boven dit artikel.

Star Wars Celebration

Tijdens de Star Wars Celebration die dit weekend plaatsvond toonde Electronic Arts de nieuwe trailer, nadat deze eerder al gelekt was. Ook is gelijk flink wat informatie over het nieuwe deel uitgekomen.

Zo weten we nu dat er karakters uit alle tijdperken in de game zullen komen. Je kunt dus personages als Darth Maul uit de prequel trilogie verwachten, Luke Skywalker uit de originele trilogie, Kylo Ren en Rey uit de nieuwe films en nog veel meer.

Grotere multiplayer en singleplayer

De actie moet nog grootser worden, met online gevechten tot 40 spelers. Je kunt ook de ruimte in en daar het gevecht aan gaan. Daarnaast kun je samen in splitscreen spelen en zo met vrienden op de bank in co-op spelen, ook offline.

Totaal nieuw is de uitgebreide singleplayer modus. Hierin speel je als Iden Versio, een lid van het Inferno Squad, een speciale groep soldaten van de Empire. Tijdens het verhaal dat 30 jaar spant kom je tal van bekende karakters tegen.

Star Wars Battlefront 2 release voor nieuwe film

Star Wars Battlefront 2 zal op 17 november verschijnen. Dat is nog voor de release van de nieuwe film: The Last Jedi. Deze draait vanaf december in de bioscoop. De eerste The Last Jedi trailer werd ook onlangs onthuld.