Zoek je binnenkort een stageplek? Wees welkom op entertainment redactie!

Ben of ken jij iemand die nog op zoek is naar de ideale stageplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar stagiair(e)s!

Stageplek gezocht? Cover games, films en tech!

Vanuit ons kantoor in Amsterdam (goed bereikbaar met openbaar vervoer én auto) kom je fulltime ons team versterken. We bieden een uitdagende, leuke en vrije stage met veel mogelijkheden tot ontplooiing. Als redactionele stagiair kom je uit een communicatieve of journalistieke studierichting en heb je ervaring met het op papier zetten van boeiende teksten of weet je hoe je mooie video's kunt maken. Interesse in games, films, tv-series of tech is uiteraard een pré.

Als videostagiair zul je je bezig houden met alles omtrent video op zowel XGN.nl als onze social kanalen. Je combineert camera, regie en montage om zo het complete product te plannen, uitwerken en daadwerkelijk te realiseren.

Voor een social media stage zoeken wij niet naar een specifiek profiel, maar laten we ons graag verrassen door iemand met een passie voor social media. We hopen dat je onze kanalen naar verder hoogte kunt brengen, en wie weet zelfs nieuwe kanalen kunt introduceren! (deze plek is reeds vervuld!).

Je zal in elke positie aan alles dat de Nederlandse entertainment-industrie te bieden heeft blootgesteld worden. Dit is dan ook de ideale opstap naar een carrière hierbinnen. Wat we van jou verwachten is een leuke, spontane en flexibele houding. Daarvoor terug krijg je een hoop ervaring en plezier in een jong team. Wat voor jou? Solliciteer dan!

Periode
Per direct of vanaf september 2019. Minimaal 3 maanden, bij voorkeur 5 maanden en 5 dagen per week.

Meer informatie?
Bekijk de redactionele vacatures (games, film en tech), waarmee je ook snel je stage door je studie kunt laten goedkeuren. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf.

Werken bij XGN - Geïnteresseerd?

Wil jij werken bij XGN? Stuur je CV en motivatie plus foto naar Rox van der Helm (r.v.d.helm@xgn.nl). Ook voor vragen kun je bij Rox terecht.

Hopelijk zien we je snel?!

Stage redactie voor games, films en tech!

Stage redactie voor games, films en tech!

Stage redactie voor games, films en tech!