Het wordt spannend wat Square Enix tijdens haar livestream allemaal gaat tonen. In ieder geval is het duidelijk dat de studio op dit moment aan twee grote titels werkt. We hebben het hier natuurlijk over Kingdom Hearts 3 en Shadow of the Tomb Raider.

Vooralsnog is Square Enix van plan om Kingdom Hearts 3 nog eind dit jaar uit te brengen. Het nieuwste deel in deze samenwerking tussen Square en Disney lijkt weer een magische game te worden. Daarover kun je alvast wat meer lezen in onze Kingdom Hearts 3 preview.

Ook zijn de verwachtingen groot voor de opkomende game Shadow of the Tomb Raider. Onze eerste indrukken waren goed, dus we kunnen niet wachten op meer informatie.

En wellicht krijgen krijgen we meer te horen over de nieuwe Just Cause 5.. Deze titel lekte vooraf al, maar werd tijdens de Xbox E3 persconferentie al bevestigd. Een andere titel die wellicht haar opwachting maakt is de remake van Final Fantasy VII waar het al een tijdje stil over is.

Square Enix E3 2018 livestream

Ook deze keer is het weer mogelijk om de persconferentie van Square Enix te volgen. De Square Enix presentatie wordt namelijk live uitgezonden. Hieronder kun je deze zien, dus zorg ervoor dat je om 19:00 uur klaar zit!

Meer E3 nieuws

Natuurlijk is Square Enix niet de enige die nieuwe games toont op de E3. Eerder waren Electronic Arts, Xbox en Bethesda al aan de beurt. En later volgen nog de PC Gaming Show, Sony en Nintendo.

Wil je niets missen van de E3? Houd dan onze speciale E3 pagina in de gaten.