Oorspronkelijk zou Spyro Reignited Trilogy nog deze maand uitkomen, maar Toys For Bob en Activision hebben het spel uitgesteld naar 13 november. We moeten dus nog even wachten voor we Spyro door drie toffe avonturen mogen loodsen. Het ziet er naar uit dat het de moeite waard is om nog even te wachten. Dit zijn enkele redenen om uit te kijken naar de Spyro Reignited Trilogy!

Een remake van de beste Spyro games

Net als bij de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy worden er in deze bundel drie games opnieuw leven ingeblazen. Dat was ook wel nodig, want in ons artikel met Spyro the Dragon fails werd al wel duidelijk dat Spyro een lastige tijd achter de rug heeft. Games die na het PlayStation 1-tijdperk uitkwamen wisten niet hetzelfde gevoel en dezelfde sfeer te vatten als de oorspronkelijke drie Spyro The Dragon games. Dat lijkt met Reignited Trilogy anders te zijn.

De drie beste Spyro the Dragon games die ooit zijn uitgebracht, krijgen een flinke lik verf. In de trailers wordt al duidelijk hoeveel Spyro er grafisch op vooruit is gegaan. Er is sprake van verbeterde texturen, veel meer details en net als de Crash Bandicoot remasters proberen de makers deze remasters zo dicht mogelijk bij de ervaring van de oorspronkelijke games te houden. De Spyro Reignited Trilogy release lijkt tot nu toe met vlag en wimpel te slagen.