In totaal staan er maar liefst zes verschillende modi op je te wachten, waaronder twee verschillende verhaalmodi. Natuurlijk kun je het ook gewoon tegen elkaar opnemen door samen op de bank tegen elkaar te knokken of online. Er is alleen nog meer te vinden in de SoulCalibur 6 release.

Het verhaal van Soul Chronicle

Voordat we je alles gaan vertellen over de andere nieuwe modi, beginnen we eerst bij het verhaal. Er zijn namelijk twee verschillende verhaalmodi te vinden, waarbij we eerst de traditionele blootleggen. In Soul Chronicle kun je namelijk verschillende verhaallijnen spelen, want ieder personage heeft zijn of haar eigen verhaallijn.

Zo kun je met de bekende veteraan uit SoulCalibur Heishiro Mitsurugi op pad of kun je kiezen voor nieuwkomer Geralt of Rivia. Als die naam je bekend in de oren klinkt, komt dat doordat het de bekende Witcher uit de drie The Witcher-games is. Hij is in de wereld van SoulCalibur beland en wil eigenlijk alleen maar zijn weg terugvinden, maar daarvoor moet hij wel wat koppen laten rollen.