De waarde van je Online abonnement wordt vergroot

Laten we voorop stellen dat Nintendo Switch Online niet duur is. Met een prijskaartje van 20 euro voor een heel jaar online spelen is de Switch veruit de console waarop online gamen het goedkoopst is. Het privilege om online te spelen, plus gratis toegang tot een behoorlijk aantal NES games was op de Switch al een mooie deal vergeleken met vergelijkbare abonnementen voor Xbox One en PlayStation 4.

De toevoeging van SNES games maakt de prijs alleen nog maar mooier. Eerlijk is eerlijk: veel van de gratis NES games waren een vermakelijke afleiding, maar niet echt iets om veel tijd in te steken. Met de Super Nintendo is dat anders. Er zijn behoorlijk wat games aanwezig die wat tijd in beslag kunnen nemen. Nintendo zou er makkelijk mee weg kunnen komen om voor veel van de SNES games op Nintendo Switch Online extra geld te vragen, maar in plaats daarvan blijft het bij de prijs die je toch al betaalde.

Je krijgt dus meer waar voor je geld, dat is mooi. De vraag is alleen, ‘is dit waarvoor we betalen’? Dat is jammer genoeg een ander verhaal.