Get Famous zal veel nieuwe features in de game brengen. Bij de Sims 3 waren Showtime en Late Night populaire uitbreidingspakketten; beroemdheid was een belangrijke toevoeging aan de populaire franchise. Get Famous is de opvolger van het Seasons uitbreidingspakket, deze werd op 22 juni uitgebracht.

Sims 4 Get Famous uitbreidingspakket

Het nieuwe uitbreidingspakket zal zich vooral focussen op de Sims zelf, het geeft de zelf gecreëerde personages nieuwe doelen en kansen op bijvoorbeeld nieuwe carrières. Zo kunnen zij social media influencers of een filmster worden en exclusieve evenementen bijwonen die bedoeld zijn voor beroemdheden.

Het zal niet alleen maar rozengeur en maneschijn zijn voor de beroemde Sims. Ze moeten, net als beroemdheden in het echte leven, ontkomen aan paparazzi en gestoorde fans. Ook zijn er natuurlijk dieptepunten in de vreemde levensstijl.

Ook komt er een hele nieuwe stad bij kijken, genaamd Del Sol Valley. Deze stad is gefocust op de luxe stijl van beroemdheden. In het Sims 3 uitbreidingspakket was het mogelijk om Katy Perry tegen te komen. In dit uitbreidingspakket is het mogelijk om zanger Baby Ariel tegen te komen in willekeurige plaatsen.

Steeds beroemder worden

In het uitbreidingspakket kun je naarmate je een hogere status krijgt, steeds meer roemvoordelen krijgen. Hiermee kun je je huis mooier inrichten en je kunt ook pronkstukken meenemen “als eerbetoon aan jouw gouden tijdperk”. Ook kun je je eigen celebrity-tegel scoren op de Starlight Boulevard.

Het Sims 4 Get Famous uitbreidingspakket komt uit op 16 november. Om de game te spelen heb je uiteraard de originele Sims 4 nodig, samen met alle updates. Benieuwd hoe je sneller aan Simoleons kunt komen? We hebben handige cheats voor geld op een rijtje gezet.