Word Party

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Maak kennis met Bailey, Franny, Skip en Lulu. Deze schattige babydieren zouden graag met je willen feesten en woordjes leren!

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Hier zijn de baby’s

  Lulu weet niet welk dier ze is. Haar vriendjes Bailey, Franny en Skip helpen haar dat uit te zoeken.

  Aflevering 2

  Op de boerderij

  De vriendjes spelen dat ze dieren op de boerderij zijn en leren alle geluiden die deze dieren maken. Skip en Lulu willen allebei een kip zijn.

  Aflevering 3

  Naar de maan!

  Van een doodgewone doos maken de vriendjes allerlei voertuigen. Maar Skip is de naam vergeten van de ruimtetuigen.

  Aflevering 4

  Langzaam sneller

  De vriendjes laten autootjes van de glijbaan racen, maar Franny verliest altijd. Weet jij waar haar trage voertuig wel goed voor is?

  Aflevering 5

  Geknapte ballon

  Als Lulu een nieuwe ballon krijgt, kent ze de kleur niet die ze liefst wil. Kom je mee kleuren leren?

  Aflevering 6

  Het kleurenmonster

  Franny speelt een kleurenmonster. Haar vriendjes moeten de juiste kleuren vinden om haar te doen stoppen met duwen en brullen als een monster.

  Aflevering 7

  Au!

  Bailey valt als hij zo hoog wil springen als Skip en wil weten welk deel van zijn lichaam pijn doet.

  Aflevering 8

  Kieteltijd

  Skip kriebelt Bailey's elleboog bij het tikkertje spelen en de vriendjes leren de delen van hun lichaam kennen.

  Aflevering 9

  Lulu is moe

  Lulu wil geen middagdutje doen en geen vieruurtje eten. Ze heeft het moeilijk om uit te leggen hoe ze zich voelt. Help jij haar?

  Aflevering 10

  Een surprise-ei

  De vriendjes vinden een groot ei, letten erop en wachten tot het uitkomt. Er bestaan zoveel woorden om te zeggen hoe ze zich daar allemaal bij voelen. Ken jij ze?

  Aflevering 11

  Geen taartjes als lunch

  De vriendjes spelen dat ze uit eten gaan en leren alles over lekkere groentes, maar Lulu is de naam vergeten van haar lievelingsgroente.

  Aflevering 12

  De verloren appel

  Bailey verliest zijn appel en iedereen helpt zoeken, behalve Lulu. Die moet eerst de soorten fruit leren kennen. Leer je mee?

  Aflevering 13

  Een beroep voor Lulu

  Franny, Bailey en Skip spelen dat ze brandweerman, boer en machinist zijn. Maar hoe noem je ook alweer wat Lulu doet?

  Aflevering 14

  Bailey helpt leren

  Franny, Lulu en Skip spelen dat ze een kok, een dokter en een buschauffeur zijn. Bailey heeft een beetje hulp nodig om de naam van zijn beroep te leren.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  De tuin van Bailey

  De babydiertjes willen aan een bloem ruiken, dus planten ze er een! Help jij hen zoeken naar de naam van de plek in de natuur waar bloemen bloeien?

  Aflevering 2

  Kom terug, vlindertje

  De babydiertjes hebben veel plezier bij het zoeken naar hun favoriete dingen in de natuur, maar Lulu is verdrietig als haar nieuwe vriendje wegvliegt.

  Aflevering 3

  De nacht is om te slapen

  Lulu begrijpt niet dat baby's 's nachts moeten slapen en blijft iedereen maar wakker maken omdat ze met de trein wil rijden.

  Aflevering 4

  Het tegenovergestelde van leuk

  Skip en Franny maken ruzie over de tegenstellingen die ze nodig hebben voor hun woordspelletje. Help jij Franny tegengestelde woordjes te zoeken?

  Aflevering 5

  Het speciale kussen van Lulu

  Lulu kan niet slapen zonder haar kussen, maar als ze het nergens kan vinden, wil ze niemand anders kussen. Die hebben allemaal de foute vorm.

  Aflevering 6

  Bouwblokken

  De baby's hebben je hulp nodig. Ze willen de namen van de verschillende vormen leren om Franny te helpen een toren te bouwen met hun nieuwe blokken.

  Aflevering 7

  Licht uit

  Lulu vindt het nieuwe spelletje niet leuk omdat ze de regels niet begrijpt. Help jij haar nieuwe woordjes te leren zodat ze kan meespelen?

  Aflevering 8

  Te druk

  Het regent en de baby's moeten stilletjes binnen spelen. Maar Skip en Lulu maken toch te veel lawaai en storen Franny en Bailey.

  Aflevering 9

  De smaaktest

  Franny en Skip vinden allebei dat zij het lekkerste ijsje maken, maar wie heeft gelijk? Ze maken er beiden een en laten Bailey en Lulu proeven en beslissen!

  Aflevering 10

  Skip ontdekt de zintuigen

  Skip is zo blij met zijn nieuwe speelgoed dat hij niet buiten wil spelen. Totdat Bailey hem een paar dingen toont die hij ook buiten kan zien, horen, ruiken en aanraken.

  Aflevering 11

  Speelplaatsoptocht

  Franny houdt van klimmen, Lulu van glijden en Bailey van rijden op zijn scooter. Help hij Skip de dingen die hij graag doet een naam te geven?

  Aflevering 12

  Iedereen is ergens goed in

  Franny, Skip en Lulu zijn aan het rennen, springen en huppelen maar Bailey zit onder zijn favoriete boom. Help jij hem de bewegingen die hij graag doet een naam te geven?

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Hard erop!

  De baby's besluiten om een band te beginnen, maar Franny en Lulu krijgen ruzie over de trommel. Nu moeten ze het juiste instrument voor Lulu zien te vinden.

  Aflevering 2

  Raffies wiel is kapot

  Lulu's lievelingsspeelgoed Raffie wordt vies en gaat kapot als ze buiten met hem speelt. De baby's leren tegenstellingen om Raffie weer heel te maken.

  Aflevering 3

  Heb je het al gehoord? Het is het woord 'potje'

  De andere baby's maken het leuk voor Franny om te leren op het potje te gaan. Ze leren allemaal een paar nieuwe woorden om haar te helpen.

  Aflevering 4

  Let op je manieren

  Franny, Bailey en Skip zijn boos op Lulu als ze al hun koekjes pakt. Lulu heeft jullie hulp nodig om een paar nieuwe woorden te leren over goede manieren.

  Aflevering 5

  Kunst uit het hart

  De baby's gaan kunst maken. Franny, Lulu en Bailey gaan schilderen en fotograferen. Maar ze weten niet hoe het soort kunstwerk heet dat Skip maakt.

  Aflevering 6

  Onweer

  De baby's moeten binnen spelen vanwege een storm. Franny, Skip en Lulu spelen cowboytje, maar Bailey vindt het niet leuk omdat hij bang is voor onweer.

  Aflevering 7

  Pluizige, harige vriendjes

  Als de baby's het niet eens zijn over welke spelletjes ze gaan spelen, moeten ze leren hoe belangrijk vriendschap is.

  Aflevering 8

  Franny’s breuken

  Franny is jarig en wil haar taart delen met Bailey, Skip en Lulu. Maar ze moet erachter zien te komen hoe je een taart in vier gelijke stukken snijdt.

  Aflevering 9

  Een bed voor Raffie

  Het is tijd voor een dutje en Lulu wil een slaapplaats vinden voor haar lievelingsspeelgoed Raffie. Bailey, Franny en Skip helpen haar om de perfecte plek te vinden.

  Aflevering 10

  Het stinkmonster

  Er stinkt iets op de speelplaats, maar Skip en Bailey weten niet wat het is. Ze besluiten detective te worden en het mysterie op te lossen.

  Aflevering 11

  Gave bewegingen!

  Wanneer Franny, Skip, Bailey en Lulu doen alsof ze dieren zijn, leren ze een paar nieuwe woorden voor verschillende dierenbewegingen.

  Aflevering 12

  Een picknick met insecten

  De baby's gaan picknicken, maar Skip houdt niet van beestjes. Zijn vrienden helpen hem om meer te leren over de verschillende insecten die ze zien.

  Aflevering 13

  Jagen op zee

  De baby's doen alsof ze hongerige dieren zijn die op elkaar jagen. Ze gebruiken hun fantasie om meer te leren over dieren die in de zee leven.

  Aflevering 14

  Winkelen!

  Als de baby's allemaal een ander spelletje willen doen, bedenkt Franny een manier waarop ze samen kunnen spelen: door winkeltje te spelen met verschillende winkels.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  De grote verrassing

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  De baby's doen of ze detectives zijn en proberen het mysterie van een paar nieuwe dingen in het huis op te lossen. Kun jij ze helpen de spannende verrassing te ontdekken?

  Aflevering 2

  Jij zegt hallo, ik zeg Nǐ hǎo

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  De baby's werken hard – en doen een grappig dansje! – om Tilly te helpen leuke dingen te leren. Maar zij heeft hen ook iets bijzonders te leren!

  Aflevering 3

  Leren lopen

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  Het wordt een dolle en creatieve boel als de baby's om de beurt de leiding nemen bij het buiten spelen. Dan neemt de kleine Tilly een paar hele grote stappen!

  Aflevering 4

  Tilly heeft honger en dorst

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  O-o, wat wil Tilly? De baby's spreken geen Chinees, dus ze weten het niet zeker. Gelukkig schieten Woordenbiep en het Wasdat-ding te hulp.

  Aflevering 5

  Klokje Tik Tak tikt niet meer

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  Als Klokje Tik Tak valt, lappen Skip en Lulu hem weer op. Maar zonder hun betrouwbare helper raakt het schema van de baby's helemaal in de war.

  Aflevering 6

  Speeltje Tilly

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  Iedereen wil met kleine Tilly spelen, maar sommige baby's moeten nog leren hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun spelletjes veilig en vriendelijk zijn.

  Aflevering 7

  Lulu's reizen

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  Na een spannend avontuur buiten heeft Lulu het gevoel dat ze er niet bij hoort omdat ze nog klein is. Het gaat weer beter als ze haar woorden – en fantasie – gebruikt.

  Aflevering 8

  Samen spelen, samen delen

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  Lulu en Tilly vinden het moeilijk om hun bijzondere speelgoed met elkaar te delen. Als de twee ruzie krijgen, schiet Woordenbiep te hulp.

  Aflevering 9

  De omgekeerde glimlach

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  Franny beleeft een frustrerende dag waarin niets gaat zoals ze wil. De baby's proberen samen de Engelse en Chinese woorden te vinden die haar gevoelens beschrijven.

  Aflevering 10

  Badtijd!

  Op Netflix sinds 21 januari 2020

  Skip leert door schade en schande dat hij zich niet moet laten afleiden als hij op Tilly past. Wat lost de knoeiboel op? Teamwork – en zeepbellen!

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Stijg op!

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Skip, Bailey en Tilly zijn klaar om op te stijgen als de baby's hun fantasie gebruiken om de ruimte te verkennen en te leren over de zon en de maan in het Mandarijn!

  Aflevering 2

  Dino's in de speeltuin

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Als Franny toegeeft dat ze een beetje bang is voor dinosaurussen, merkt ze dat het oké is om niet altijd dapper te zijn. Zal ze zich beter voelen door een dansje?

  Aflevering 3

  De verloren schat

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Skip heeft honger, maar de baby's moeten al hun speelgoed opruimen voordat ze kunnen eten. Een zoektocht naar de schatkist versnelt het opruimen en maakt het leuker!

  Aflevering 4

  Een wereld zonder kleuren

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Franny doet alsof ze een monster is dat alle kleuren heeft opgegeten! Kunnen de baby's het geheim vinden dat alles vanuit zwart-wit zal terugveranderen?

  Aflevering 5

  Hoe zit het met Lulu?

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Tilly krijgt veel aandacht en Lulu voelt zich buitengesloten. Maar een gek dansje en een schilderij van Franny maken Lulu weer aan het lachen.

  Aflevering 6

  Voedselgevecht

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Lulu eet graag noedels, maar de rest van de baby's wil voor de verandering rijst eten. Met een beetje hulp van de Woordenbiep vinden ze de oplossing: soep!

  Aflevering 7

  Grote niesbui

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Bailey wordt snotterig wakker en heeft een verstopte slurf. De baby's zorgen ervoor dat hij zijn medicijn neemt en rust krijgt, zodat hij weer beter kan worden.

  Aflevering 8

  Ik hou van je

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Als Lulu haar elleboog stoot tijdens het rennen in de speelkamer, leert Tilly de baby's hoe ze in het Mandarijn een knuffel en kus kunnen geven om te troosten.

  Aflevering 9

  Superkleuren

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  Met superheldenkrachten en coole capes worden de baby's de Paarse Springers en de Coole Groenen! Maar bij welk kleurteam wil Tilly horen?

  Aflevering 10

  Familie

  Op Netflix sinds 4 maart 2021

  De post brengt een kartonnen doos. Als die leeg is, maken de baby's er een huis van en doen ze alsof ze een gezin zijn dat erin woont.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.