Wir Sind Die Welle

  Sinds 1 november 2019 te zien op Netflix

  Een mysterieuze klasgenoot leidt vier idealistische tieners in een opstand tegen het toenemende nationalisme, maar hun beweging neemt een donkere wending.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Ken je dat gevoel?

  Op Netflix sinds 1 november 2019

  De gehoorzame scholiere Lea valt voor de slimme, assertieve nieuwe student Tristan en zijn rebelse verdediging van buitenbeentjes, maar ze weet niet van zijn dubbelleven.

  Aflevering 2

  Wat is er mis met je?

  Op Netflix sinds 1 november 2019

  Tristan verdedigt zijn vrienden als de neonazigroep van de school hen tijdens een ontmoeting in het weekend aanvalt, terwijl Lea zich losmaakt van haar vroegere kring.

  Aflevering 3

  Wat nu?

  Op Netflix sinds 1 november 2019

  Lea zet Tristan onder druk om meer leden toe te laten tot de Golf nadat hun protesten viraal zijn gegaan op sociale media, maar de beweging escaleert volledig.

  Aflevering 4

  Je maakt alles kapot!

  Op Netflix sinds 1 november 2019

  Na een slecht geplande inval in een slachthuis verliest de Golf de controle en ontstaat er een kloof tussen Lea en Tristan waardoor de groep uit elkaar valt.

  Aflevering 5

  De 99%!

  Op Netflix sinds 1 november 2019

  De oorspronkelijke vijf leden van de Golf herenigen zich en voeren actie tegen een rechtse politicus en een SUV-dealer, maar de politie zit hen op de hielen.

  Aflevering 6

  Het is de enige manier

  Op Netflix sinds 1 november 2019

  Nadat er bloed vergoten is voor de beweging, plannen de overgebleven leden van de Golf een nieuwe actie die de grens overschrijdt van vreedzaam protest en geweld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.