White Nights

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een harteloze erfgename, een man uit haar verleden en een ambitieuze nieuwkomer in haar bedrijf raken verstrikt in een strijd om geld en macht.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Blootvoets en natgeregend houdt Se-jin de auto van Yi-kyung aan. De twee vrouwen hebben elkaar een week eerder op een veiling voor het eerst ontmoet.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Twee Chinees sprekende mannen wachten Se-jin op, maar er wordt geen foto gevonden. Ondertussen begint de algemene vergadering zonder Yi-kyung.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Se-jin vindt haar eerste opdracht saai en besluit met Tak mee op pad te gaan. Ondanks de strenge regels die ze krijgt opgelegd, blijkt Se-jin iets te nieuwsgierig.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  De beslissende ontmoeting tussen Park Gun-woo en Yi-kyung vond twaalf jaar geleden plaats in Japan en betrof een misverstand over een scammer en een kapotte gitaar.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Yi-kyung en Gun-woo staan eindelijk oog in oog. Terwijl Gun-woo verdrietig is over hun bittere hereniging, blijft Yi-kyung ogenschijnlijk onbewogen.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Jang Tae-joon hoopt zowel Yi-kyung als Gun-woo aan zijn kant te krijgen en vraagt de twee samen te werken. Maar geen van beiden is bereid concessies te doen.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Yi-kyung geeft Se-jin haar volgende opdracht: verover het hart van een man. Gun-woo moet kiezen tussen de steun van Tae-joon, of die van zijn vader.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Yi-kyung bezoekt Park Mu-il om meer te weten te komen over de zwakheden van Jang Tae-joon. Gun-woo maakt het duidelijk voor Tae-joon waar zijn loyaliteiten liggen.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Het lukt Yi-kyung om met Park Moo-sam te worden uitgenodigd op het kantoor van Jang Tae-joon. Maar ook Gun-woo komt hun privéontmoeting ter ore.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Als Se-jin ontdekt wat de ware reden is van Yi-kyungs bezoek aan het ziekenhuis, twijfelt ze of ze Yi-kyung wel moet helpen en moet ze een moeilijke beslissing nemen.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Gun-woo zal een hoge prijs moeten betalen om rechten op een gezamenlijk management te verkrijgen. Moo-sam en Yi-kyung bereiden intussen een tegenaanval voor.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  Door verkeerde informatie van Moo-sam mist Yi-kyung een belangrijke vergadering. Ze begrijpt zo langzamerhand dat er allerlei zaken achter haar rug om worden geregeld.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Yi-kyung is ontevreden over Jang Tae-joons actie tegen Park Moo-il en waarschuwt hem haar plannen te volgen. Maar Tae-joon is daar niet van gediend.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  Als laatste redmiddel gebruikt Yi-kyung haar vaders aantekeningen tegen Jang Tae-joon. Ondertussen gaan Se-jin en Gun-woo verder met hun onderzoek naar Collin Company.

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  Yi-kyung negeert de door Jang Tae-joon gekozen presidentskandidaat. Ondertussen keert Gun-woo terug naar zijn oude kantoor om zijn bedrijf te beschermen.

  Aflevering 16

  Aflevering 16

  Tak vertrekt nadat hij heeft gehoord over de plannen die Yi-kyung voor hem in petto heeft. Yi-kyung biedt Kang Jae-hyun aan om hem te helpen bij de verkiezingen.

  Aflevering 17

  Aflevering 17

  Gun-woo wil een deal sluiten met de officier van justitie die hem verdenkt van gegevensdiefstal. Se-jin ontmoet Son Eu-sung, maar weet niet dat Tak haar bespioneert.

  Aflevering 18

  Aflevering 18

  Jang Tae-joon wil helpen voorkomen dat het bedrijf van Kang Jae-hyun wordt verkocht. In het ziekenhuis ontdekt Se-jin waarom Tak voor Yi-kyung ging werken.

  Aflevering 19

  Aflevering 19

  Jang Tae-joons secretaresse moet op zoek gaan naar de zwakke plekken van Yi-kyung. Yi-kyung had dit al verwacht en wil de strijd nu voor eens en altijd beslechten.

  Aflevering 20

  Aflevering 20

  Gun-woo zet zijn vete met Yi-kyung voort, ook al is zijn vader het hier niet mee eens. Hij wil hackers inhuren om in te breken in het computersysteem van Gallery S.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.