White Gold

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  In het Essex van de jaren 80 doen de arrogante verkoper Vincent Swan en zijn gewetenloze team alles om de deal te sluiten. Daarbij gaan ze niet altijd eerlijk te werk.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Salesmen Are Like Vampires

  Lavender wedt met Fitzpatrick dat hij geen nieuwe ramen meer kan verkopen aan een recente klant. Sam is boos dat Vincent werk altijd laat voorgaan op familie.

  Aflevering 2

  Sexy Rollercoaster

  Vincent beziet zijn carrière opnieuw als hij arrogante uitgeverijmedewerkers ontmoet die betere bonussen krijgen dan hij. Fitzpatrick probeert Cachet te moderniseren.

  Aflevering 3

  Close Encounters

  In een poging een belastinginspecteur te ontlopen gaat Vincent met zijn gezin op een dagtrip. Fitzpatrick helpt Brendans dochter met een louche plan om geld te verdienen.

  Aflevering 4

  The Widow Maker

  Vincent en Lavender halen een grap uit met Fitzpatrick als ze horen dat hij radiozendamateur is. Vincent wordt genomineerd voor een prestigieuze businessprijs.

  Aflevering 5

  Smell the Weakness

  Vincent heeft persoonlijke en financiële problemen en raakt zijn zelfvertrouwen als verkoper kwijt. Sam zoekt een baan. Fitzpatrick start een nieuw zakelijk avontuur.

  Aflevering 6

  The Secret of Sales

  Vincent is vastbesloten zijn leven weer op de rails te krijgen en smeedt samen met een plaatselijke gangster een plan om Cachet over te nemen. Carol maakt een dure fout.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Past Does Not Equal the Future

  Op Netflix sinds 23 mei 2019

  Nu Ronnie de baas is, gaat het slecht bij Cachet Windows. Vincent krijgt door zijn louche handel problemen met zijn nieuwe buren.

  Aflevering 2

  Take One for the Team

  Op Netflix sinds 23 mei 2019

  Ronnie dwingt Vincent om een baan te geven aan zijn zoon, wiens incompetentie veel problemen veroorzaakt. Vincent wil een val zetten voor de nieuwe rivaal van Cachet.

  Aflevering 3

  The Essex Illuminati

  Op Netflix sinds 23 mei 2019

  De jongens van Cachet worden lid van de vrijmetselarij en hopen op die manier nieuwe klanten te vinden. Vincent en Sam gaan op een dubbeldate met Martin en Jo.

  Aflevering 4

  Small Victories

  Op Netflix sinds 23 mei 2019

  Een mislukte verkoop leidt tot een personeelswijziging bij Cachet. Sam probeert om te gaan met seksisme op een vakbeurs. Jo toont Vincent wie de touwtjes in handen heeft.

  Aflevering 5

  Capturing the Flag

  Op Netflix sinds 23 mei 2019

  Als Vincent voor Ronnie iets moet afleveren in Malta, neemt hij zijn familie mee onder het mom van een zomervakantie. Lavender maakt een groot gebaar.

  Aflevering 6

  Winning Isn’t Everything

  Op Netflix sinds 23 mei 2019

  Ronnie wordt vermist. Vincent moet besluiten of hij naar Spanje zal verhuizen. Sam staat op een keerpunt in haar leven. Walsh doet een verrassende zet.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.