When the Camellia Blooms

  Sinds 28 september 2019 te zien op Netflix

  Dongbaek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  De Vrouw met de Germanium Armband

  Op Netflix sinds 28 september 2019

  Dongbaek, een alleenstaande moeder die de bar Camellia runt, krijgt opmerkingen van haar buren. Hwang Yong-sik ontmoet een bewonderenswaardig persoon.

  Aflevering 2

  De Goede, de Slechte en de Gierige

  Op Netflix sinds 28 september 2019

  Dongbaek en Pil-gu nemen het op tegen pestkoppen en krijgen hulp van Yong-sik. Terug in de stad doet Kang Jong-ryeol een schokkende ontdekking.

  Aflevering 3

  De Strategie van de Bastaard

  Op Netflix sinds 5 oktober 2019

  Als de roddels lijken toe te nemen, probeert Dongbaek Yong-sik op afstand te houden, maar hij maakt zich zorgen als hij een verontrustende boodschap vindt in de bar.

  Aflevering 4

  De Boerenjongen

  Op Netflix sinds 5 oktober 2019

  Jong-ryeol pakt Pil-gu op zijn eigen manier aan. Yong-sik biecht met luide stem iets op aan de buurtbewoners. No Gyu-tae wil worden gerespecteerd.

  Aflevering 5

  Een Wens, een Affaire en Onrust

  Op Netflix sinds 12 oktober 2019

  Tijdens de felle reacties op zijn gevoelens voor Dongbaek hoort Yong-sik over haar ontmoeting met de seriemoordenaar. Gyu-tae overschrijdt een grens bij zijn vrouw.

  Aflevering 6

  29-08-1986. Geboren als Nijlpaard

  Op Netflix sinds 12 oktober 2019

  Iemand die Dongbaek nooit meer dacht terug te zullen zien, komt opnieuw in haar leven. Gyu-tae, in het nauw gedreven door Hyang-mi, gaat klagen bij Camellia.

  Aflevering 7

  De Goede Fee van Ongsan

  Op Netflix sinds 19 oktober 2019

  Dongbaek neemt een besluit. Jong-ryeol gaat terug naar de stad na een ruzie met Jessica. Yong-sik doet onderzoek naar de Joker.

  Aflevering 8

  De Buurtlynx

  Op Netflix sinds 19 oktober 2019

  Het nieuwe bericht van de Joker maakt Dongbaek doodsbang en doet Yong-sik CCTV-opnames bekijken. Hyang-mi blijft Gyu-tae chanteren.

  Aflevering 9

  Iedereen is Welkom

  Op Netflix sinds 26 oktober 2019

  Dongbaek houdt het voor bekeken met Camellia en begint te pakken. Het onderzoek van Yong-sik levert iets verdachts op. Jong-ryeol bezorgt een duur pakket.

  Aflevering 10

  Aardige Mensen Hebben Geen Geluk

  Op Netflix sinds 26 oktober 2019

  Dongbaek besluit dat ze is veranderd. Yong-sik hoort over patronen van de Joker uit het verleden. Jong-ryeol huilt voor de ogen van Pil-gu.

  Aflevering 11

  The Hero Appears at the Last Minute

  Op Netflix sinds 2 november 2019

  Wanneer Pil-gu's honkbalwedstrijd uit de hand loopt, zorgt Yong-sik voor een oplossing. Dongbaek steunt Hyang-mi, die iets probeert te ontlopen.

  Aflevering 12

  Vergeet Me Niet

  Op Netflix sinds 2 november 2019

  Hyang-mi heeft meer geld nodig voordat ze Camellia voorgoed kan verlaten. Yong-sik heeft een verdachte op het oog. Dongbaek krijgt opnieuw bezoek van Jong-ryeol.

  Aflevering 13

  Het Einde Van Het Al Het Geflirt

  Op Netflix sinds 9 november 2019

  Dongbaek weet niet zeker of Hyang-mi echt is weggelopen. Als er meer branden uitbreken, wordt Yong-sik steeds ongeruster.

  Aflevering 14

  De Rimpels Van Mijn Moeder ‘En Dat Is Hoe Mijn Moeder Ouder Werd.’

  Op Netflix sinds 9 november 2019

  Dongbaek beseft waarom Jo Jeong-suk bij haar terugkwam. Gyu-tae heeft een zware dag, maar tot overmaat van ramp komt Yong-sik ook nog langs met vragen over Hyang-mi.

  Aflevering 15

  Moeder

  Op Netflix sinds 16 november 2019

  Kwak Deok-sun is nog steeds faliekant tegen Dongbaeks liefde voor Yong-sik. Er komen meer waarheden over Jeong-suk aan het licht, maar hij is nergens te bekennen.

  Aflevering 16

  Wisselen tussen aanval en verdediging (met iemand die op de gaspedaal trapt)

  Op Netflix sinds 16 november 2019

  Jong-ryeol ontdekt wat Jessica met zijn auto heeft gedaan de nacht dat Hyang-mi verdween. Dongbaek gaat haar achtergelaten scooter ophalen.

  Aflevering 17

  De Wrekers Van Ongsan

  Op Netflix sinds 23 november 2019

  Dongbaeks buren vormen haar beschermingsteam, terwijl Yong-sik onderzoek blijft doen naar de Joker. Pil-gu krijgt een verkeerde indruk van wat er gaande is.

  Aflevering 18

  Het Leven Van Een Achtjarige

  Op Netflix sinds 23 november 2019

  Pil-gu vertrekt naar Seoul en laat Dongbaek alleen achter. Jeong-suk komt terug. Yong-sik weet zeker dat hij een dader te pakken heeft, maar het bewijs is niet sluitend.

  Aflevering 19

  7 Jaar en 3 maanden als moeder

  Op Netflix sinds 30 november 2019

  Dongbaek wil Jeong-suk helpen, maar zij wil er niets van weten. Yong-sik is nog niet klaar met de Joker. Jong-ryeol neemt Jessica in bescherming.

  Aflevering 20

  Komen dromen uit?

  Op Netflix sinds 30 november 2019

  Dongbaek en Yong-sik komen tot een verontrustende conclusie over de Joker. Gyu-tae jaagt zijn dromen na. Jong-ryeol sluit vrede met Jessica.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.