Wet Hot American Summer: Ten Years Later

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Tien jaar na een wilde zomer als jeugdleider komen de vrienden weer samen voor een weekend met hechtere vriendschappen, liefdesrelaties en huiveringwekkende avonturen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Reunion

  In augustus 1991 komen oud-deelnemers van Camp Firewood vanuit het hele land naar Maine voor een langverwachte reünie.

  Aflevering 2

  Softball

  Beths nieuws slaat in als een bom, McKinley vertrouwt de nanny niet en Andy ruziet met de nieuwe coole jongen in het kamp. Ondertussen wordt er een duister plan bedacht.

  Aflevering 3

  Tigerclaw

  Terwijl Katie en Andy op pad gaan om het kamp te redden, volgt Lindsay een belangrijke aanwijzing en gaat Donna naar Victor met een verrassend verzoek.

  Aflevering 4

  Lunch

  Een nieuweling zorgt voor onrust in het kamp. Mitch vraagt een oude vriend om hulp. Iedereen is verrast over Susies terugkeer in het theater.

  Aflevering 5

  King of Camp

  Andy daagt Deegs uit voor een 'Koning-van-het-kamp-duel', Neil helpt Vic bij de voorbereiding op zijn grote moment en de Firewood-bende doet verontrustende ontdekkingen.

  Aflevering 6

  Rain

  Wanneer een storm over het kamp trekt, lopen de spanningen tussen geliefden en rivalen hoog op en wordt Vics date steeds vreemder.

  Aflevering 7

  Dance

  Terwijl de bende van Mitch het plan van Reagan wil dwarsbomen, geeft Coop een emotionele speech tijdens het dansfeest en komt er een schokkend geheim aan het licht.

  Aflevering 8

  End Summer Night's Dream

  Nu de tijd dringt en er geen uitweg meer lijkt te zijn, bereidt de familie van Camp Firewood zich voor op een ramp. Maar er zitten nog meer verrassingen aan te komen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.