Wet Hot American Summer: First Day of Camp

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Deze onvoorstelbare prequel van de hilarische cultklassieker uit 2001 neemt de kijker mee naar Camp Firewood en daar... kan van alles gebeuren.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Campers Arrive

  Het is de eerste dag van Camp Firewood en de kampleiding is nu al in de stemming voor seks terwijl er zich iets sinisters in het bos afspeelt.

  Aflevering 2

  Lunch

  Journaliste Lindsay gaat undercover in het kamp. Beth en Greg doen een schokkende ontdekking en Coop heeft zijn handen vol aan Kevin en Donna.

  Aflevering 3

  Activities

  De druk staat op de ketel als Blake ziet dat Andy met Katie flirt. Beth zoekt hulp in een onverwachte hoek, en Donna stelt Coop teleur.

  Aflevering 4

  Auditions

  Claude helpt Susie met de rollen voor de musical. Gail wil meer over Jonas te weten komen en de Valk landt.

  Aflevering 5

  Dinner

  Susie, Claude, Andy en Katie worden closer tijdens de avondmaaltijd. Jonas wordt in de maling genomen door Victor, en Beth en Greg huren een advocaat in.

  Aflevering 6

  Electro/City

  Levens veranderen dramatisch tijdens de opvoering van de kampmusical 'Electro-City'. De rechtszaak van Greg en Beth is aangebroken.

  Aflevering 7

  Staff Party

  Victor en Coop ontdekken dat seks een stuk gecompliceerder is dan ze dachten. Lindsay moet haar artikel insturen. Andy en Katie komen oog in oog met de waarheid te staan.

  Aflevering 8

  Day is Done

  Terwijl Beth en Gene het kamp trachten te beschermen tegen de overheid, binden Andy en de anderen de strijd aan tegen hun rivalen van Camp Tiger Claw.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.