Van Helsing

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Na een driejarige coma ontwaakt Vanessa in een wereld geteisterd door vampieren. Samen met een bont gezelschap van overlevenden gaat ze het overlevingsgevecht aan.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Help Me

  Vanessa ontwaakt uit een coma en ziet dat ze door soldaat Axel wordt beschermd tegen de vampierapocalyps 'The Rising'. Ze ontdekt dat ze bijzondere krachten heeft.

  Aflevering 2

  Seen You

  Drie jaar voordat Vanessa uit coma ontwaakt, is ze een alleenstaande moeder in Seattle als een vulkaanuitbarsting en een reeks moorden het begin vormen van 'The Rising'.

  Aflevering 3

  Stay Inside

  Wanneer hun UV-lichtbron beschadigd raakt, moeten Vanessa en Axel buiten op zoek naar onderdelen. Flesh vertelt de waarheid over Vanessa aan zijn vroegere vrienden.

  Aflevering 4

  Coming Back

  Vanessa en Mohamad verlaten het ziekenhuis om te zoeken naar vermiste bekenden. Doc en Axel erachter komen dat een zelfmoord eigenlijk een moord was.

  Aflevering 5

  Fear Her

  Vanessa wordt gevangengenomen door vampierleider Julius en ziet een bekend gezicht in zijn groep. De nieuwkomers in het ziekenhuis nemen de leiding over van Axel.

  Aflevering 6

  Nothing Matters

  Terwijl Vanessa en Susan proberen te ontsnappen aan Julius via ondergrondse tunnels, wordt de kloof tussen twee groepen overlevenden in het ziekenhuis steeds groter.

  Aflevering 7

  For Me

  De groepen van Julius en Dmitri krijgen het aan de stok tijdens een belegering van het ziekenhuis. De overlevenden overwegen om het gebouw definitief te verlaten.

  Aflevering 8

  Little Thing

  Mohamad probeert in leven te blijven en de overlevenden in te halen die met Axel op weg zijn naar zijn vroegere militaire basis, die helemaal verlaten blijkt te zijn.

  Aflevering 9

  Help Out

  De groep zit vast in het ondergrondse lab 'The Farm' en krijgt te maken met een wilde vampier en dodelijke straling. Mohamad raakt onderweg met iemand bevriend.

  Aflevering 10

  Stay Away

  Vanessa en de overlevenden vinden na een pijnlijk verlies onderdak in Eden, een schijnbaar vredige gemeenschap met een duister geheim.

  Aflevering 11

  Last Time

  De overlevenden nemen hun intrek in het ouderlijk huis van Susan en doen een schokkende ontdekking over een lid van de groep. Julius gaat op zoek naar Vanessa.

  Aflevering 12

  He's Coming

  Vanessa en Mohamad gaan naar een kamp dat door vampiers wordt geleid en worden gevolgd door Sam, die steeds gevaarlijker wordt. Julius en Dmitri ontmoeten elkaar.

  Aflevering 13

  It Begins

  Wanneer Vanessa gevangen wordt genomen door Dmitri, die de touwtjes niet volledig in handen heeft, heeft dit drastische gevolgen voor iedereen.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Began Again

  De langverwachte hereniging met Dylan is niet wat Vanessa had verwacht. Dmitri slaat meer dood dan levend op de vlucht. Anderen krijgen te maken met een eindafrekening.

  Aflevering 2

  In Redemption

  Mohamad redt Vanessa en Dylan, die daarna een noodlottige aanvaring met Julius hebben. Twee dood gewaande overlevenden komen weer bij elkaar, maar zijn niet meer de oude.

  Aflevering 3

  Love Bites

  Vanessa probeert Dylan in leven te houden, maar moet daardoor enkele pijnlijke keuzes maken. Een mysterieuze vampier valt een groep jeugdige misdadigers aan.

  Aflevering 4

  A Home

  Vanessa en Julius worden uit een kamp van vilders gered door een groep overlevenden die in het bos wonen. Sam neemt Felix, een van de misdadigers, gevangen.

  Aflevering 5

  Save Yourself

  Nadat een wraakzuchtige Sam een bloedbad heeft aangericht in een kamp vol kinderen, probeert Vanessa hem te vinden. Dit loopt uit op een wrede, bloedige confrontatie.

  Aflevering 6

  Veritas Vincit

  Dmitri neemt buitengewone stappen om zijn krachten weer op te bouwen. Visies leiden Vanessa terug naar een geheime basis, waar vergeten jeugdherinneringen bovenkomen.

  Aflevering 7

  Everything Changes

  Dmitri's band met Vanessa's mysterieuze verleden wordt onthuld. Scab werft troepen voor zijn nieuwe meester. Overleeft Axel de terugkeer naar een normale gedaante?

  Aflevering 8

  Big Mama

  Tijdens de zoektocht naar Vanessa komt haar groep een stel verdacht vriendelijke agenten tegen. Flesh en Lucky zijn op zoek naar Mohamad, maar vinden Dmitri's leger.

  Aflevering 9

  Wakey, Wakey

  Dmitri zit Doc en Julius op de hielen, terwijl Axel en Scarlett zich verbergen voor de zusters. Scarlett onthult dat ze vroeger is getraind om vampieren te doden.

  Aflevering 10

  Base Pair

  In een laboratorium op een bergtop wordt Vanessa wakker. Ze ontdekt dat hier een geheim programma loopt om vampieren te genezen en zij de volgende testpersoon is.

  Aflevering 11

  Be True

  Via flashbacks wordt Sams traumatische jeugd onthuld. Hij dwingt een gevangene om Mohamad te behandelen, die tussen leven en dood zweeft door zijn zware verwondingen.

  Aflevering 12

  Crooked Falls

  De versplinterde groep komt samen in het toevluchtsoord in Crooked Falls, maar nieuw gedrag van een groep rovers wijst hen op een groeiend gevaar.

  Aflevering 13

  Black Days

  Scarlett en een bondgenoot uit Crooked Falls dringen de bergtombe van de Ouderling binnen, maar Dmitri is hen net iets te snel af en bevrijdt het oude kwaad.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Fresh Tendrils

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  Vanessa en Scarlett krijgen te maken met verlies maar winnen de trouw van de eerste Oudere. Julius en de anderen worden gegijzeld door Harrison en zijn troepen.

  Aflevering 2

  Super Unknown

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  De eerste Oudere zoekt naar zijn verloren totem en leidt Vanessa, Scarlett en Axel naar een vervallen gesticht dat iets te maken heeft met een voorouder van Van Helsing.

  Aflevering 3

  I Alive

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  Vanessa beleeft het leven van haar voorouder Lily Van Helsing in koloniaal Hongkong, waar ze de strijd aangaat met de B'ah, een andere vampier-Oudere.

  Aflevering 4

  Rusty Cage

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  Ivory en Scab keren als daglopers terug naar de Zusterschap, die verwoest blijkt. Geleid door zijn visioenen begint Sam een waardige beschermeling te trainen.

  Aflevering 5

  Pretty Noose

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  Doc, Jolene, Julius en Flesh beginnen een nieuw leven in Denver. Vanessa, Scarlett en Axel zoeken in San Francisco naar de tweede Oudere.

  Aflevering 6

  Like Suicide

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  De groep in Denver leert de regels van het leven in de veilige zone en stuit op een paar verontrustende geheimen. Vanessa bereidt zich voor op een confrontatie.

  Aflevering 7

  Hunted Down

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  Mohamad zit ondergronds vast. Een visioen leidt hem naar de vrijheid. Axel brengt een groep overlevenden naar Denver. De leden van de Zusterschap worden daglopers.

  Aflevering 8

  Crooked Steps

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  Vanessa en Scarlett komen via een kaart op een eiland waar de derde Oudere begraven ligt. Als ze zien met wie ze te maken hebben, slaat onverwachts de twijfel toe.

  Aflevering 9

  Loud Love

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  De officials in Denver arresteren Jolene om Doc te dwingen haar onderzoek voort te zetten. Axel leidt zijn groep naar de stad, net als Ivory en de Zusterschap aanvallen.

  Aflevering 10

  Outside World

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  Vanessa zit in een gruwelijke val en wordt bezocht door de geesten uit haar verleden, die haar dwingen haar steeds sterker wordende duistere impulsen een plek te geven.

  Aflevering 11

  Been Away

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  Axel keert terug naar zijn woonplaats. Tussen de overlevenden van een gevecht met daglopers ziet hij een bekend gezicht. Sam gaat op zoek naar Mohamad.

  Aflevering 12

  Christ Pose

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  Axel wordt herenigd met Scarlett. Nadat hij is verblind tijdens een gevecht met daglopers, zoeken ze de hulp van een geheimzinnige man die alleen leeft in de wildernis.

  Aflevering 13

  Birth Ritual

  Op Netflix sinds 25 februari 2019

  De wegen van Vanessa, Scarlett, Axel, Mohamad en Sam komen samen in een gruwelijke confrontatie tussen licht en duisternis die verschillende slachtoffers eist.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.