Vampires

  Sinds 20 maart 2020 te zien op Netflix

  Een Parijse tiener, half mens, half vampier, worstelt met haar nieuwe krachten en familieproblemen terwijl ze wordt achtervolgd door een geheime vampiergemeenschap.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  A High School Girl like Any Other

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  De scholiere Doina is geboren in een vampierenfamilie. Ze komt in opstand tegen haar moeders strenge regels en de pillen die ze dagelijks moet slikken.

  Aflevering 2

  I'm a Monster

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Doina worstelt met haar nieuwe driften. Rad en Irina zitten zonder bloed en keren zich tegen hun broer en zus. Andrea sluit een deal met Ladislas Nemeth.

  Aflevering 3

  Your Old Life Is Gone Now

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Doina raakt verder verstrikt in Nemeths' web. Martha schiet Andrea te hulp en Elise werpt nieuw licht op het genetische onderzoek van Redouane.

  Aflevering 4

  One Blood, One Rule, One Mother

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  In ruil voor een gunst van Csilla gaat Doina naar een feest, waar ze de matriarch van de gemeenschap ontmoet. Maar de nacht neemt een onverwachte wending.

  Aflevering 5

  Everything Is Possible in This World

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Andrea en Elise gaan op een gevaarlijke missie om de familie te helpen. Nacer zweert de woonplaats van Doina te vinden. Csilla vraagt Ladislas om een val te zetten.

  Aflevering 6

  The Alpha and the Omega

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Doina tracht de gemeenschap tot bedaren te brengen en de toekomst van haar familie veilig te stellen. Andrea's zoektocht naar Elise leidt tot een onthutsende ontdekking.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.