Vagabond

  Sinds 20 september 2019 te zien op Netflix

  Nadat zijn neef is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Cha Dal-geon spoort zijn neef aan om met de taekwondo-demonstratiegroep naar Marokko te gaan. Ga Hae-ri is laat voor een afspraak op de Koreaanse ambassade.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Op Netflix sinds 23 september 2019

  Cha Dal-geon heeft verontrustend nieuws voor de andere rouwende families en smeekt Go Hae-ri om hulp, maar zij lijkt iets te verbergen.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Op Netflix sinds 28 september 2019

  Hae-ri blijft sceptisch over de opname uit de cockpit, maar krijgt te horen dat het bewijsmateriaal duidt op een mechanisch probleem. Dal-geon wordt overvallen.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Op Netflix sinds 28 september 2019

  Dal-geon krijgt een onverwacht telefoontje en wordt benaderd door een journalist, die zegt een verhaal te willen schrijven over de vliegtuigcrash.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Op Netflix sinds 4 oktober 2019

  Dal-geon probeert de pers te vertellen wat hij weet, maar iemand komt tussenbeide. Hae-ri benadert Gi Tae-ung om antwoorden te krijgen over de USB-stick.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Op Netflix sinds 5 oktober 2019

  De NIS brengt Dal-geon naar een safehouse. Tae-ung ondervraagt O Sang-mi over de betrokkenheid van haar man bij het vliegtuigongeluk, maar moet haar vrijlaten.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Op Netflix sinds 11 oktober 2019

  Dal-geon ziet iemand die dood zou moeten zijn. Hae-ri en Tae-ung gaan naar Marokko om hun verdachte te vangen. De NIS neemt Jessica Lee in hechtenis.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Op Netflix sinds 12 oktober 2019

  Als Dal-geon probeert om zelf op zoek te gaan, stuit hij op problemen. Tae-ung is boos dat de operatie in Marokko niet volgens plan verloopt.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Op Netflix sinds 18 oktober 2019

  Dal-geon en de agenten proberen Kim Woo-gi in leven te houden en vragen de NIS om versterking. Jessica probeert het vliegtuigongeluk op iemand anders af te wentelen.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Op Netflix sinds 19 oktober 2019

  Na hun vlucht uit de ambassade gaan Dal-geon en de rest op een andere manier terug naar Korea. Min Jae-sik gaat de confrontatie aan met Gang Ju-cheol.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Dal-geon en Hae-ri leggen contact met Jae-sik. Jessica en Yun Han-gi behalen een grote overwinning in de Nationale Vergadering. Tae-ung wordt onder de loep genomen.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  Op Netflix sinds 26 oktober 2019

  Het plan om Woo-gi veilig bij het gerechtsgebouw af te leveren krijgt een onverwachte wending en zorgt voor paniek in het Blauwe Huis.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Op Netflix sinds 2 november 2019

  Dal-geon beschuldigt de president op tv en veroorzaakt daarmee een ware mediastorm. Jessica's persconferentie loopt al gauw in het honderd.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  Op Netflix sinds 9 november 2019

  Als O Sang-mi verdwijnt, beseffen Dal-geon en Hae-ri dat er meer aan de hand is. Hong Sun-jo maakt intussen gebruik van de crisissituatie.

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  Op Netflix sinds 22 november 2019

  Sang-mi waarschuwt voor Samael, een dubieus figuur, en dat laat Dal-geon twijfelen over alles wat hij dacht te weten over de crash.

  Aflevering 16

  Aflevering 16

  Op Netflix sinds 23 november 2019

  Jessica vraagt om NIS-bescherming ​​in ruil voor Samaels identiteit. Hae-ri gaat undercover naar de gevangenis. Dal-geon verschuilt zich en plant zijn volgende stappen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.