Unbreakable Kimmy Schmidt

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Wanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Kimmy Goes Outside!

  Kimmy wordt bevrijd nadat ze vijftien jaar gevangen is gehouden door een sekteleider. Als eerste verhuist ze naar New York.

  Aflevering 2

  Kimmy Gets a Job!

  Kimmy moet een acceptabel kinderverjaardagsfeest organiseren om haar nieuwe baan bij de rijke familie Voorhees te behouden.

  Aflevering 3

  Kimmy Goes on a Date!

  Kimmy en Jacqueline proberen hun verleden te verbergen, terwijl Titus tegen Lillian liegt over geld zodat hij het aan zijn toekomst kan besteden.

  Aflevering 4

  Kimmy Goes to the Doctor!

  De ogen van Kimmy worden opeens geopend wanneer Jacqueline haar voorstelt aan een plastisch chirurg. Titus doet auditie voor een musical over Spiderman.

  Aflevering 5

  Kimmy Kisses a Boy!

  Cyndee bezoekt Kimmy in New York met haar nieuwe vriend Brandon die door Titus gelijk uit de kast wordt geholpen. Charles stapt op Kimmy af.

  Aflevering 6

  Kimmy Goes to School!

  Kimmy heeft niet zoveel aan haar lessen als ze had gehoopt. Lillian helpt Titus bij het opnemen van een muziekvideo... in het huis van Jacqueline.

  Aflevering 7

  Kimmy Goes to a Party!

  Jacqueline vraagt Kimmy om haar te helpen bij het organiseren van een diner waar ze kan bevestigen of haar man Julian vreemdgaat.

  Aflevering 8

  Kimmy is Bad at Math!

  Kimmy zit te blokken voor een wiskunde-examen met haar studiegenoot Dong, terwijl Jacqueline van gedachte verandert over haar scheiding.

  Aflevering 9

  Kimmy Has a Birthday!

  Het dertigste verjaardagsfeest van Kimmy verloopt niet op de manier die ze eigenlijk voor ogen had.

  Aflevering 10

  Kimmy's in a Love Triangle!

  Kimmy wordt heen en weer geslingerd tussen twee jongens en probeert zich niet als een malloot te gedragen. Titus vindt een ander soort acteercoach.

  Aflevering 11

  Kimmy Rides a Bike!

  Titus wil geen seconde missen van de rechtszaak rond de charismatische ontvoerder van Kimmy op internet, terwijl Kimmy gaat sporten zodat ze niet hoeft te getuigen.

  Aflevering 12

  Kimmy Goes to Court!

  Kimmy en Titus gaan terug naar Durnsville in Indiana zodat Kimmy kan getuigen tegen predikant Wayne, maar de reis verloopt niet zo goed.

  Aflevering 13

  Kimmy Makes Waffles!

  Kimmy zit vast in Durnsville. Jaqueline wordt geconfronteerd met haar roots wanneer ze samen met Lillian naar Indiana rijdt om Kimmy te zoeken.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Kimmy Goes Roller Skating!

  Titus' ex-vrouw daagt hem voor de rechter voor partneralimentatie. Kimmy heeft nog steeds gevoelens voor Dong. Jacquelines Sioux-familie heeft genoeg van haar.

  Aflevering 2

  Kimmy Goes on a Playdate!

  Kimmy helpt Jacqueline om haar leven weer op de rails te krijgen na de scheiding. Titus doneert zijn oude kleren en leert een bouwvakker kennen.

  Aflevering 3

  Kimmy Goes to a Play!

  Titus bedenkt een onemanshow over zijn eerdere leven als geisha. Terwijl Jacqueline probeert Julian jaloers te maken, vecht Lillian tegen gentrificatie.

  Aflevering 4

  Kimmy Kidnaps Gretchen!

  Kimmy grijpt in als Gretchen, die samen met haar in de bunker zat, lid wordt van een andere sekte. Titus neemt Mikey de bouwvakker mee uit op zijn eerste date met een man.

  Aflevering 5

  Kimmy Gives Up!

  Kimmy moet studeren voor haar examen, maar maakt zich zorgen over Dong die mogelijk uitgewezen wordt. Jacqueline geeft Buckley medicijnen omdat hij hyperactief is.

  Aflevering 6

  Kimmy Drives a Car!

  Hipsters nemen de buurt over als Titus zijn appartement verhuurt op Airbnb. Kimmy heeft eindelijk genoeg van Jacquelines egocentrische gedrag.

  Aflevering 7

  Kimmy Walks Into a Bar!

  Jacquelines galaplannen lopen spaak wanneer Deirdre Robespierre dezelfde avond een feest geeft. Kimmy loopt een bar in om te plassen en ontmoet een knappe veteraan.

  Aflevering 8

  Kimmy Goes to a Hotel!

  Kimmy en Dong maken een uitstapje naar de Pocono Mountains, en een joodse familie beweert dat Jacquelines kostbare Mondriaan rechtmatig aan hen toebehoort.

  Aflevering 9

  Kimmy Meets a Drunk Lady!

  Een dronken passagier overtuigt Kimmy ervan haar emoties niet meer te onderdrukken. Als een cassettebandje van R. Kelly kapot gaat, is dat voor Titus de laatste druppel.

  Aflevering 10

  Kimmy Goes to Her Happy Place!

  Kimmy heeft haar eerste therapiesessie met Andrea, maar door Lillian leert ze haar woede pas echt kennen. Mikey vertelt zijn familie dat hij gay is.

  Aflevering 11

  Kimmy Meets a Celebrity!

  Een beroemde psycholoog met een talkshow op televisie drijft een wig tussen Kimmy en haar vroegere bunkermaatje Cyndee. Titus geeft een tienerjongen datingadvies.

  Aflevering 12

  Kimmy Sees a Sunset!

  Kimmy probeert Andrea te helpen met haar drankprobleem. Jacqueline gaat uit met een pro-Deoadvocaat om zijn geld. Titus en Mikey praten over samenwonen.

  Aflevering 13

  Kimmy Finds Her Mom!

  Kimmy wordt herenigd met haar moeder bij Universal Studios en Titus gaat naar Miami. Jacqueline nodigt Russ en zijn familie uit voor Thanksgiving.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Kimmy Gets Divorced?!

  Terug in New York doet Titus zijn uiterste best om een auditie voor Sesamstraat te scoren. Jacqueline adviseert Kimmy om de dominee hard aan te pakken.

  Aflevering 2

  Kimmy's Roommate Lemonades!

  Titus denkt dat Mikey vreemdgaat en ontketent zijn innerlijke Beyoncé. Kimmy zoekt de perfecte universiteit. Jacqueline en Lillian krijgen ruzie over lokale politiek.

  Aflevering 3

  Kimmy Can't Help You!

  Een onverwachte bezoeker levert scheidingspapieren af bij Kimmy. Jacqueline bedenkt een plan om Russ' vader over te halen om de Redskins een nieuwe naam te geven.

  Aflevering 4

  Kimmy Goes to College!

  Kimmy maakt haar entree op Columbia University en doet wat klusjes om haar studie te financieren. Titus werkt als achtergrondzanger voor een controversiële muzikant.

  Aflevering 5

  Kimmy Steps on a Crack!

  De FBI vraagt Kimmy om hulp als Gretchen, die samen met haar in de bunker zat, een eigen sekte begint. Titus wordt getroffen door een vreemde ziekte.

  Aflevering 6

  Kimmy Is a Feminist!

  Kimmy gaat met haar nieuwe vrienden naar haar eerste feest op de universiteit. Als de broer van Russ met Jacqueline begint te flirten, belt ze Titus op voor back-up.

  Aflevering 7

  Kimmy Learns About the Weather!

  Titus neemt het op tegen de farmareuzen als een farmaceutisch bedrijf zijn beeltenis steelt. Lillian overtuigt Kimmy ervan dat de weerman niet te vertrouwen is.

  Aflevering 8

  Kimmy Does a Puzzle!

  Titus legt een schokkende bekentenis af over de cruise. Tijdens een orkaan verandert Kimmy hun appartement in een 'fun-ker' vol met spelletjes en puzzels.

  Aflevering 9

  Kimmy Goes to Church!

  Titus neemt Kimmy op Goede Vrijdag mee naar de kerk, waar ze ruzie krijgen met een bejaarde bemoeial. Jacqueline geeft Lillian een make-over voor Pesach.

  Aflevering 10

  Kimmy Pulls Off a Heist!

  Kimmy en Titus stelen de toiletsleutel van een pompstation en raken in de problemen. Jacqueline probeert in de vergadering van de NFL-eigenaren te infiltreren.

  Aflevering 11

  Kimmy Googles the Internet!

  Kimmy ontdekt de vernederende macht van het internet. Titus vraagt zich af of hij bij Reuben zou passen. Jacqueline verzorgt Mimi na de operatie aan haar achterwerk.

  Aflevering 12

  Kimmy and the Trolley Problem!

  De transformatie van Russ opent deuren voor Jacqueline. Kimmy worstelt met een filosofisch dilemma. Artie vraagt Lillian mee op een Europese cruise.

  Aflevering 13

  Kimmy Bites an Onion!

  Kimmy besluit om klaar-over te worden. Aangemoedigd door het succes van 'Boobs in California' probeert Titus om met Jacqueline's hulp Mikey terug te winnen.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Kimmy Is... Little Girl, Big City!

  Op Netflix sinds 30 mei 2018

  In de hoop Mikey terug te winnen, doet Titus alsof hij de ster van een tv-serie is. Als het nieuwe hoofd personeelszaken bij Giztoob moet Kimmy een werknemer ontslaan.

  Aflevering 2

  Kimmy Has a Weekend!

  Op Netflix sinds 30 mei 2018

  Kimmy en Titus brengen het hele weekend door met het bingewatchen van series en nagelverzorging. Jacqueline heeft een plan om haar rijke onderhuurder eruit te zetten.

  Aflevering 3

  Party Monster: Scratching the Surface

  Op Netflix sinds 30 mei 2018

  In de doordringende documentaire 'Party Monster' onderzoekt DJ Fingablast wat er is geworden van zijn jeugdheld, DJ Slizzard.

  Aflevering 4

  Kimmy Disrupts the Paradigm!

  Op Netflix sinds 30 mei 2018

  Kimmy wordt geconfronteerd met seksisme op een tech-congres en Lilian flirt met mannen. Titus doet auditie voor een toneelgroep en doet voor een rol onderzoek naar nerds.

  Aflevering 5

  Kimmy and the Beest!

  Op Netflix sinds 30 mei 2018

  Titus regisseert een schoolmusical maar komt niet in de schijnwerpers te staan. Jacqueline en Lillian proberen kaartjes te verkopen. Kimmy gaat een confrontatie aan.

  Aflevering 6

  Kimmy Meets an Old Friend!

  Op Netflix sinds 30 mei 2018

  Titus probeert een pitch te bedenken voor 'The Capist'. Kimmy schrijft een kinderboek. Lillian ontmoet de kinderen van Artie. Jacqueline komt op voor Xan.

  Aflevering 7

  Kimmy Fights a Fire Monster!

  Op Netflix sinds 25 januari 2019

  Een kleerkast probeert Titus te versieren, Jacqueline geniet van de aandacht van millennials en Kimmy praat bij met ex-molvrouw Donna Maria.

  Aflevering 8

  Kimmy is in a Love Square!

  Op Netflix sinds 25 januari 2019

  Titus vertelt over zijn ontmoeting met Mr Frumpus. Kimmy kan het goed vinden met de ouders van haar date en begint achter zijn rug met hen af te spreken.

  Aflevering 9

  Sliding Van Doors

  Op Netflix sinds 25 januari 2019

  Hoe zou het leven eruitzien als Kimmy nooit in het busje van de dominee was gestapt of als Titus zijn auditie voor 'The Lion King' had gemist?

  Aflevering 10

  Kimmy Finds a Liar!

  Op Netflix sinds 25 januari 2019

  Kimmy ontdekt dat Fran Dodd zich voordoet als de schrijver van haar boek. Jacqueline zet een neprelatie op touw tussen Titus en een beroemdheid.

  Aflevering 11

  Kimmy is Rich*!

  Op Netflix sinds 25 januari 2019

  Wanneer Zach Giztoob voor veel geld verkoopt, viert Kimmy feest! Jacqueline doet haar best om Tripp als cliënt te behouden. Titus ontdekt een geheim over 'Cats'.

  Aflevering 12

  Kimmy Says Bye!

  Op Netflix sinds 25 januari 2019

  Titus wordt verscheurd tussen het najagen van zijn droom en een kans om Mikey terug te winnen. Lillian vecht tegen gentrificatie. Kimmy heeft een invloedrijke fan.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.