Ugly Delicious

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De beste aroma's zonder fratsen. Sterren-chef David Chang neemt zijn vrienden mee op een smaakmakende, cultuuroverschrijdende jacht naar 's werelds lekkerste eten.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pizza

  Terwijl culinaire puristen in Brooklyn en Napels erop staan klassieke ingrediënten te gebruiken, maken innovatieve chef-koks in Japan en daarbuiten hun eigen goede pizza.

  Aflevering 2

  Tacos

  Tacoliefhebbers laten een sceptische David proeven van het explosieve aanbod van de foodtrucks in LA, tacotenten in Arabische stijl en pop-uprestaurant Noma Mexico.

  Aflevering 3

  Home Cooking

  Dave en Peter Meehan helpen bij de voorbereidingen van het Thanksgiving-feest in Changs huis. Collega-koks blikken terug op hun meest memorabele eetherinneringen als kind.

  Aflevering 4

  Shrimp & Crawfish

  Dave raakt gefrustreerd van chef-koks in New Orleans die niets nieuws willen proberen, dus gaat hij naar Houston waar hij zich waagt aan pittige Viet-Cajun-gerechten.

  Aflevering 5

  BBQ

  Terwijl Peter de vele smaken en stijlen van de Amerikaanse barbecue verkent, proeft Dave van adembenemende Pekingeend, yakitori en Koreaanse barbecue.

  Aflevering 6

  Fried Chicken

  Dave leert de fijne kneepjes van het maken van Nashville hot chicken, bekijkt het China-menu van KFC en duikt in de beladen geschiedenis van soulfood.

  Aflevering 7

  Fried Rice

  Vergeet gelukskoekjes en General Tso-kip: geheime menu-items, lokale delicatessen en een berg kreeft onthullen de échte veelzijdigheid van de Chinese keuken.

  Aflevering 8

  Stuffed

  Tijd voor de ultieme strijd: Italiaanse gevulde pasta versus Aziatische dumplings. Wordt het xiaolongbao of toch tortellini?

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Kids Menu

  Op Netflix sinds 6 maart 2020

  De nerveuze aanstaande vader Dave vraagt advies aan andere koks over het combineren van werk en vaderschap, en probeert dan kindvriendelijk eten te maken.

  Aflevering 2

  Don’t Call It Curry

  Op Netflix sinds 6 maart 2020

  Dave geeft toe dat hij niets weet over de Indiase keuken. Hij vraagt Aziz Ansari en Padma Lakshmi om hulp en gaat op een verrassende reis naar Mumbai.

  Aflevering 3

  Steak

  Op Netflix sinds 6 maart 2020

  Dave en vrienden bezoeken veeboerderijen, luxe restaurants en een Outback Steakhouse om de ingewikkelde sociale dynamiek van 'gesneden rundvlees' te begrijpen.

  Aflevering 4

  As the Meat Turns

  Op Netflix sinds 6 maart 2020

  Dave is geobsedeerd door het koken van vlees aan het spit en gaat naar een kooklab om te onderzoeken hoe ontheemde mensen de culinaire geschiedenis hebben gevormd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.