True en het Regenboogrijk

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Wanneer er iets mis is in het Regenboogrijk, zijn de ruimhartige bewaakster True en haar beste vriend Bartleby in de buurt om wensen te vervullen en iedereen te redden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Het superleuke dansfeestje

  Vandaag geeft de Regenboogkoning een dansfeestje. True en Bartleby proberen een terneergeslagen dj weer te laten swingen nadat Grizelda hem onzeker maakte.

  Aflevering 2

  Frookie-oppas

  True en Bartleby hebben hun handen meer dan vol als ze afspreken om op het kasteel van de Regenboogkoning te passen én op Frookie te letten terwijl Grizelda weg is.

  Aflevering 3

  Plakstaf

  Als Bartleby de krachtige plakstaf van Zee verkeerd gebruikt, blijft hij maar groeien en plakken er steeds meer voorwerpen aan hem vast.

  Aflevering 4

  Wip-wap-vroemmm!

  Grizelda zet alles op alles om de eerste Grote regenboograce te winnen. Maar haar egoïstische rijstijl zorgt ervoor dat de andere racers van het parcours afraken.

  Aflevering 5

  Wat ruikt daar zo?

  True moet het koninkrijk verlossen van een afschuwelijke stank als de Regenboogkoning op familiebezoek gaat en haar uitroept tot 'koningin voor één dag'.

  Aflevering 6

  Goeroe

  Grizelda beveelt de Grizmo's om de schitterendste toren van het koninkrijk te bouwen. Maar ze gebruiken zo veel kristallen dat haar kasteel in de grond begint te zakken.

  Aflevering 7

  Kleine helpers

  De kleine helpers van het koninkrijk proberen zo veel kleine klusjes te doen voor iedereen dat ze de grote dingen vergeten.

  Aflevering 8

  Wensend Hart Grot

  De Regenboogkoning heeft de hulp van True nodig voor iets met water en reuzenplanten, maar zijn boodschap via Facebubbel wordt steeds verstoord.

  Aflevering 9

  De Kattynati

  Een boodschapmuis brengt Bartleby naar de zwarte-kattendojo, waar hij zal trainen met de Kattynati om een ninja te worden en zijn rode kattenband te verdienen.

  Aflevering 10

  Het bessenmysterie

  Iemand heeft alle bessen uit Regenboogland gestolen. Gelukkig onderzoeken detectives True en Bartleby de zaak!

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Waar is Cumulo?

  Op Netflix sinds 3 mei 2019

  True wilde Cumulo's gevoelens niet kwetsen, maar nu heeft het wolkje zich verstopt. Ze is nergens te vinden als het Regenboogrijk haar nodig heeft.

  Aflevering 2

  Een snoezelig slaapfeestje

  Op Netflix sinds 3 mei 2019

  Wanneer True haar vrienden uitnodigt voor een slaapfeestje, 'slaapzweeft' de Regenboogkoning per ongeluk weg. Kunnen de wensen van True hem weer naar beneden halen?

  Aflevering 3

  Het verjaardagsfeest van True

  Op Netflix sinds 3 mei 2019

  Iedereen komt met leuke verrassingen voor de verjaardag van True, zelfs Grizelda! Maar een plakkerige situatie gooit alles in de war.

  Aflevering 4

  Grote groene stuiter

  Op Netflix sinds 3 mei 2019

  Op de dag van de Maker Kraker-expo slaat Grizelda's machine op hol. De inwoners van het Regenboogrijk worden veranderd in stuiterende groene blingballen.

  Seizoen 3

  Piepkleine yeti's

  Op Netflix sinds 31 augustus 2019

  Als een Birdaloo aan True en Bartleby vertelt dat er spoedig een yetibaby zal worden geboren, is het koninkrijk in rep en roer. Alleen een wens kan dit weer oplossen.

  Op yeti's passen

  Op Netflix sinds 31 augustus 2019

  Wat een toestand als True, Bartleby en Grizelda op de ondeugende yetibaby's passen en een overstroming Yetidorp onder water zet. Oeps!

  Mount Huffinpuff

  Op Netflix sinds 31 augustus 2019

  De Spetter Spat Bronnen zijn geweldig! Maar waarom is de vulkaan op de top van een nabijgelegen berg dan zo boos dat hij hete lava uitstoot?

  Krabben en delen

  Op Netflix sinds 31 augustus 2019

  De yeti's leren een belangrijke les over samen delen na een ruzie over de zeer speciale 'Grote Krabbelstok van Het Oneindige Bos'.

  De Ni Ni-boom

  Op Netflix sinds 31 augustus 2019

  Als True en haar vriendjes in yetistijl gaan kamperen en allerlei gewoontes van de yeti's leren kennen, ontdekken ze dat yeti's bang zijn voor het donker.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.