Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. Gemaakt door Guillermo del Toro.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Een jager worden - Deel 1

  Een nieuwe dag breekt aan in Arcadia. Twee trollen vechten een heroïsche strijd uit met grote gevolgen voor de mensheid. En één jongen in het bijzonder.

  Aflevering 2

  Een jager worden - Deel 2

  Jim, die nog onder de indruk is van de kracht van de amulet, ontmoet zijn nieuwe mentors en ontdekt dat hij een heilige verantwoordelijkheid heeft gekregen.

  Aflevering 3

  Waarom ben jij, Trollenjager?

  Jim en Toby lopen over de trollenmarkt van Hartsteen, waar Jim met zijn training begint. De komst van de eerste menselijke trollenjagers zorgt voor veel ongenoegen.

  Aflevering 4

  Kleine vijand

  Terwijl Jim een stoomcursus trollengeschiedenis krijgt, wachten grote problemen – en een pestkop – hem op in de mensenwereld. Prima moment voor zijn eerste missie dus.

  Aflevering 5

  Waka chaka!

  Jim probeert nader tot Claire te komen op een schoolreis naar het museum, maar ontdekt dat mevrouw Nomura, de curator van het museum, een verontrustend geheim heeft.

  Aflevering 6

  Win, verlies of Draal

  Jim bereidt zich voor op de strijd tegen Draal, de ogenschijnlijk rechtmatige erfgenaam van de amulet. Maar hun vijandigheid leidt tot een verrassende samenwerking.

  Aflevering 7

  Hoe vang je een Changeling?

  Gewapend met een eeuwenoud opsporingsinstrument voor trollen gaan Jim en Toby op weg om de Changelings onder hen te ontmaskeren. Claire doet Jim een verleidelijk aanbod.

  Aflevering 8

  Trolzit-avonturen

  Draal maakt het zich gemakkelijk in zijn nieuwe huis. Jim biedt aan om te babysitten zodat hij erachter kan komen of Enrique, het broertje van Claire, een Changeling is.

  Aflevering 9

  Bitterzoete zestien

  De zestiende verjaardag van Jim zit vol verrassingen, waaronder een angstaanjagende nieuwe trollensoort die immuun is voor de effecten van zonlicht.

  Aflevering 10

  Jonge Atlas

  Draal geeft Jim een door trollen gemaakte totem om zijn zorgen over Claire weg te nemen. Maar de nieuwe overmoed van Jim leidt tot een opzienbarend inzicht.

  Aflevering 11

  Rampenrecept

  Claire wordt steeds achterdochtiger. De moeder van Jim nodigt Strikker uit om te komen eten, maar de spanning is om te snijden.

  Aflevering 12

  Claire en aanwezig gevaar

  De Killaheadbrug is klaar, maar de deur naar het Donkere Land wil nog steeds niet opengaan. Jim wordt gedwongen Claire de waarheid te vertellen als ze een doelwit wordt.

  Aflevering 13

  De slag om twee bruggen

  Twee felle gevechten breken uit als Bular en Strikker aan Jim de opdracht geven om de brug te openen en Gunmar en zijn leger te bevrijden uit het Donkere Land.

  Aflevering 14

  De terugkeer van de trollenjager

  Claire gaat voor het eerst naar de trollenmarkt van Hartsteen en Jim wordt door een geest opgeroepen. Elders wekt Strikker een eeuwenoude moordenaar.

  Aflevering 15

  Met modder gooien

  Jim zoekt naar een manier om Gunmar te doden zodat Claire haar broer mee naar huis kan nemen. Strikker hongert naar macht en keert met Anker Rot terug naar Arcadia.

  Aflevering 16

  Roamingtarieven van toepassing

  De helden starten een gevaarlijke zoektocht naar de eerste Triumbische steen. Anker Rot maakt een talisman waarmee het lot van Strikker en Barbara wordt verbonden.

  Aflevering 17

  Blinkie's uitstapje

  Een nauwelijks herkenbare Blinkie ervaart wat het betekent om mens te zijn. Anker Rot bepaalt voor Jim een lot dat erger is dan de dood.

  Aflevering 18

  De vermorzelde koning

  Tijdens hun zoektocht naar de tweede Triumbische steen komen de helden diep in onbekende moeraslanden terecht. Claire vraagt Jim haar danspartner te worden.

  Aflevering 19

  Bollebozen

  Toby en Claire nemen een trollenjagertaak op zich zodat Jim een Lentebalopdracht kan winnen. Ondertussen leren ze ook omgaan met nieuwe wapens.

  Aflevering 20

  Knettergek

  Een bende pixies komt naar Arcadia Oaks High en veroorzaakt grote paniek onder de leerlingen. Anker Rot doet Jim een verrassend voorstel.

  Aflevering 21

  Feestbeest

  De Changeling die zich voordoet als het broertje van Claire, geeft een feest voor de trollen van Arcadia. Jim en Toby proberen de ring van Strikker te bemachtigen.

  Aflevering 22

  Het is tijd

  Elke seconde telt als Jim aan Kairosect vraagt om de ring van Strikker te stelen, zijn moeder te redden en de tweede Triumbische steen te vinden.

  Aflevering 23

  Wingmen

  Een trollenkoningin komt van ver om AAARRRGGHH!!! mee naar huis te nemen, waardoor zijn vreselijke geheim wordt onthuld. Strikker vraagt Jim om bescherming.

  Aflevering 24

  Rotzooi

  Jim moet wel samenwerken met Strikker om Barbara in leven te houden. Kabouter Klompski keert terug uit het Donkere Land met belangrijk nieuws over Enrique.

  Aflevering 25

  Een nacht om nooit te vergeten

  Nu het leven van Barbara in gevaar is, moet Jim snel de toverspreuk opheffen die haar aan Strikker bindt. Anker Rot valt Toby en Claire aan.

  Aflevering 26

  Er komt iets rots aan

  De helden maken zich op voor de onvermijdelijke invasie door Anker Rot en voor het gevecht van hun leven. Jim ontdekt waar de laatste Triumbische steen zich bevindt.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Ontsnapping uit de Donkere Landen

  Jim zit nog altijd vast in het Donkere Land terwijl hij Enrique zoekt. Zijn vrienden proberen hem terug te halen, maar het trollentribunaal heeft andere ideeën.

  Aflevering 2

  Schedelkraker

  Claire schakelt NietEnrique in voor een geheime missie en pestkop Stefan veroorzaakt problemen op school. In het Donkere Land ontmoet Jim de 'Schedelkraker'.

  Aflevering 3

  Autodief Otto

  Een bekende vijand schiet Jim te hulp in het Donkere Land. Terug in Arcadia vangt de nieuwe buitenbeugel van Toby een belangrijke aanwijzing op.

  Aflevering 4

  KanjigAAARRRGGHH!!!

  Gunmar bereidt zich voor om Jim in het Donkere Land te vernietigen. Blinkie en de anderen sluiten een deal met de Janus-orde in een poging een oude vriend te redden.

  Aflevering 5

  Thuiskomen

  Er gloort hoop uit onverwachte hoek als Gunmar hoort dat Jims vrienden in het Donkere Land op een missie zijn om hem terug te halen.

  Aflevering 6

  Psst psst, boem boem

  Jim is terug uit het Donkere Land en probeert te wennen aan zijn leven in Arcadia, maar hij en zijn vrienden moeten de gevolgen van hun riskante acties onder ogen zien.

  Aflevering 7

  De held met duizend gezichten

  Een uitgeputte Jim wordt geplaagd door meerdere problemen als zijn amulet vreemd doet en Claire hem uitnodigt voor een familiebarbecue om haar ouders te ontmoeten.

  Aflevering 8

  Water toevoegen

  Als in Arcadia een slijmerig wezen opduikt, proberen Jim en zijn vrienden dit te vinden. Voor een schoolopdracht spelen ze dat ze de ouders zijn van twee zakken bloem.

  Aflevering 9

  Sluipslachterz

  In een onthullende flashbackaflevering wedijveren Otto en Dictatius om de aandacht van Gunmar. Stefan wordt steeds paranoïder en vindt een onwaarschijnlijke bondgenoot.

  Aflevering 10

  De Roekelozenclub

  Señor Oel laat Jim en zijn vrienden voor straf nablijven en koningin Usurna verzamelt bewijs voor een samenzwering. Draal komt oog in oog te staan met Gunmar.

  Aflevering 11

  Onfatsoenlijk

  Jim staat voor zware aanklachten van het tribunaal. Hij krijgt de kans om te zien hoe zijn leven zou zijn geweest als hij de amulet nooit had gevonden.

  Aflevering 12

  Kromme rechtsspraak

  Jim staat terecht voor de ontsnapping van Gunmar. Het team wil zijn naam zuiveren, want anders wordt hij naar 'het Diepe' gestuurd, waaruit nooit iemand is teruggekeerd.

  Aflevering 13

  In de zaal van de Gumm-Gummkoning

  Een zwaar verlies brengt een boodschap uit het hiernamaals terwijl Gunmar oprukt naar Hartsteen Trollenmarkt. Kan het team samenwerken om de situatie te redden?

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Nachtpatrouille

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Terwijl de trollen zich in Arcadia verstoppen, gaat AAARRRGGHH!!! undercover om uit te zoeken wat Gunmar van plan is. Een mogelijke rivaal zorgt dat Jim jaloers wordt.

  Aflevering 2

  Arcadia arresteert

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Toby ligt onder vuur wanneer er een trol wordt vermist en de stad streng optreedt tegen criminaliteit. Een eeuwenoude stem laat zich niet het zwijgen opleggen.

  Aflevering 3

  Foute koffie

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Er is iets raars gaande op school en de leraren zijn meer geërgerd dan normaal. De ziekte van Claire blijkt verontrustende bijwerkingen te hebben.

  Aflevering 4

  Mijn date is een tovenares

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Toby en Darci vragen Jim en Claire op dubbeldate. Gunmar keert terug van zijn reis en heeft nu de kennis om de eeuwige nacht te laten plaatsvinden.

  Aflevering 5

  De bezwering van Claire Nunez

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Terwijl Gunmar zoekt naar de Staf van Avalon, reizen Jim en Toby naar het Schaduwrijk om de geest van Claire te redden en terug te laten keren naar haar lichaam.

  Aflevering 6

  Ouderlijk toezicht

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Barbara's obsessie met kunst leidt tot een 'aha!'-moment en ze eist dat Jim haar de waarheid vertelt. Dictatius onthult Gunmars plannen om Anker Rot te laten herrijzen.

  Aflevering 7

  De eed

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Nu de toekomst van twee werelden op het spel staat, zet het team alles op alles om Merlijns tombe en de Staf van Avalon te vinden voordat Gunmar ze in handen krijgt.

  Aflevering 8

  Voor de glorie van Merlijn

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Een pas ontwaakte bondgenoot laat Jim en zijn vrienden zien wat er echt tijdens de slag om Killahead is gebeurd. Gunmarwekt Morgana, en Anker Rot is uit op wraak.

  Aflevering 9

  In goede handen

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Señor Oel onderbreekt een belangrijke missie met een ongemakkelijk ultimatum voor Jim: laat twee nieuwe studenten zich thuis voelen ... of doe het tweede jaar over.

  Aflevering 10

  Een verdeeld huis

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Merlijn heeft een strijdplan, maar Jim moet het besluit nemen. Blinky en AAARRRGGHH!!! zoeken naar bondgenoten. Gunmar gebruikt Barbara om te krijgen wat hij wil.

  Aflevering 11

  Jimjagers

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  Jim richt zich weer volledig op zijn Trollenjagertraining, maar hij heeft moeite om zijn lot te accepteren. Gunmar en Morgana maken zich klaar voor de aanval.

  Aflevering 12

  De eeuwige nacht: deel 1

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  De eeuwige nacht werpt een schaduw over Arcadia en leidt tot de langverwachte confrontatie tussen Gunmar en de onlangs getransformeerde Trollenjager.

  Aflevering 13

  De eeuwige nacht: deel 2

  Op Netflix sinds 25 mei 2018

  De strijd tegen Morgana bereikt een kritiek punt voor Jim en zijn vrienden. Maar hoe kunnen ze haar tegenhouden zonder de hulp van Merlijn?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.