Trailer Park Boys: Out of the Park: USA

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De jongens gaan weer helemaal los. Bubbles, Julian en Ricky wagen zich ten zuiden van de Canadese grens voor doldwaze avonturen in Amerika.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Orlando 1

  Wanneer ze merken dat Bubs de kleine lettertjes over hun hotelsituatie verkeerd heeft begrepen, gaan de jongens naar NASA voor het trainingsprogramma voor astronauten.

  Aflevering 2

  Orlando 2

  Bubbles en de jongens zitten nog in Orlando en gaan naar een park met grote katachtigen. Ricky wil met een alligator worstelen en Julian neemt de jongens mee offroad.

  Aflevering 3

  Charlotte

  De jongens komen 45 minuten voordat ze moeten uitchecken aan bij hun hotel in Charlotte. Ze lezen hun opdracht voor vandaag: een landsnelheid van 320 km/u bereiken.

  Aflevering 4

  New Orleans

  In New Orleans storten de jongens zich op een gigantische hoeveelheid schelpdieren, bezoekt Julian een helderziende, zoekt Ricky een dokter en slaapt Bubs op een kerkhof.

  Aflevering 5

  Memphis

  Ricky heeft een vervelend ongelukje wanneer de jongens aankomen in Memphis. Daarna ontmoeten ze Rush-gitarist Alex Lifeson, die Bubbles helpt een nummer op te nemen.

  Aflevering 6

  Nashville

  De jongens komen aan in Nashville. Bubbels wil een pak kopen voor zijn nieuwe videoclip, terwijl Ricky en Julian op zoek zijn naar een auto en een paar meiden.

  Aflevering 7

  Los Angeles 1

  Ricky doet mee aan een wietrookwedstrijd met Anthony Stoner in LA. Later gaan de jongens een potje basketballen om wat geld te winnen.

  Aflevering 8

  Los Angeles 2

  De jongens sluiten de reis in LA af met het opnemen van de videoclip. Ze worden hierbij geholpen door de beroemde vrienden Sebastian Bach, Tom Green en Verne Troyer.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.