Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De jongens uit het woonwagenpark zijn dolblij met hun gratis trip naar Europa, totdat ze achter de ongebruikelijke voorwaarden van hun zakelijke sponsor komen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  London

  De jongens zijn heel enthousiast over Londen, tot ze horen dat ze geld moeten verdienen met vreemde taken. Eerst moeten ze het ondergoed van de koningin stelen.

  Aflevering 2

  Berlin

  De jongens gaan naar Berlijn, waar ze de 'Kippendans' uitvoeren in lederhosen, selfies maken terwijl ze naakt zonnebaden en meedoen aan de marathon van Berlijn.

  Aflevering 3

  Copenhagen

  In de hoofdstad van Denemarken moeten de jongens boksen met een kampioen zwaargewicht en door de stad reizen met een opvallend seksattribuut.

  Aflevering 4

  Oslo

  In Oslo moeten de jongens een onderbroekengrap uithalen met een geliefd monument en een plaatselijke beroemdheid meenemen op een date naar een ijsbar.

  Aflevering 5

  Stockholm

  In Stockholm moeten de jongens Zweedse gehaktballetjes en gefermenteerde haring eten zonder over te geven en het opnemen tegen een ijshockeylegende.

  Aflevering 6

  Helsinki

  In Finland ontmoeten de jongens de echte kerstman, zingen ze karaoke in een taxi, presenteren ze het weerbericht en maken ze een ijssculptuur.

  Aflevering 7

  Amsterdam 1

  De jongens dragen de traditionele klompen, rijden op een driepersoonsfiets en gaan naar een coffeeshop in de hoofdstad van Nederland.

  Aflevering 8

  Amsterdam 2

  De jongens zijn nog in Amsterdam en zingen samen met Stephen Stills en Graham Nash, waarna ze naar een prostituee gaan op de Wallen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.