Touch

  Op 31 juli 2019 verwijderd van Netflix

  Een autistische jongen die niet kan spreken, blijkt wel in staat cijferpatronen te ontdekken en daarmee toekomstige gebeurtenissen te kunnen voorspellen.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Tales of the Red Thread

  Martin Bohm is niet in staat om een band op te bouwen met zijn introverte zoon Jake. Maar alles verandert wanneer Martin ontdekt dat Jake de toekomst kan voorspellen.

  Aflevering 2

  1 + 1 = 3

  Een overval op een pandjeshuis leidt tot een reeks onvoorspelbare gebeurtenissen. Het is aan Jake en Martin om de rode draad te ontdekken.

  Aflevering 3

  Safety in Numbers

  Nadat Martin een zwerver met dezelfde obsessie voor getallen als Jake heeft ontmoet, voert hij een reeks taken uit die geen verband lijken te houden.

  Aflevering 4

  Kite Strings

  Martin ontmoet een man die zijn overleden vrouw heeft gekend. Een Irakese tiener zoekt een Amerikaanse soldaat die noodgedwongen moet onderduiken.

  Aflevering 5

  Entanglement

  Martins laptop wordt gestolen op de dag dat de evaluatie van Jake is gepland. Daardoor raakt hij verstrikt in de pogingen van een vrouw om haar familie te wreken.

  Aflevering 6

  Lost & Found

  Als Martin en Clea een schokkende ontwikkeling rond de verstandelijk beperkte moeder van Clea proberen te ontdekken, komt Teller in de problemen wanneer hij Jake bezoekt.

  Aflevering 7

  Noosphere Rising

  Martin probeert het atelier van Teller te vinden en helpt uiteindelijk professor Logan om te winnen met poker. De schoonzus van Martin bezoekt Clea en Jake.

  Aflevering 8

  Zone of Exclusion

  Martin helpt een Française bij de hereniging met haar biologische moeder en tweelingzus en probeert degene te vinden die verantwoordelijk is voor hun scheiding.

  Aflevering 9

  Music of the Spheres

  Martin ontmaskert een corrupte reclasseringsambtenaar, en een Braziliaanse straatmuzikant probeert met zijn gitaar het hart van een knappe vrouw te winnen.

  Aflevering 10

  Tesselations

  Als Martin voor een crimineel wordt aangezien, moet hij zich inlaten met roofovervallers om een onschuldige baan als dokwerker terug te krijgen.

  Aflevering 11

  Gyre: Deel 1

  Naarmate Aster Corporation meer interesse in Jake krijgt, bundelt Martin de krachten met Abigail nu de belangen rond de voogdij van Jake groter zijn geworden.

  Aflevering 12

  Gyre: Deel 2

  Als Avram suggereert dat Jake en Amelia (een dood gewaand meisje met dezelfde kenmerken als Jake) verbonden zijn, zweert Martin de waarheid te achterhalen.

  Aflevering 13

  Road Not Taken

  Door een lekke band blijven Martin en Jake in Oregon steken. Martins vroegere mentor van de krant lijkt zich met illegale praktijken bezig te houden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Event Horizon

  Jake leidt Martin naar Los Angeles, waar ze samen met Lucy Robbins zoeken naar haar dochter. Deze vormt mogelijk de sleutel tot het inzicht in de capaciteiten van Jake.

  Aflevering 2

  Closer

  Calvin Norburg, het genie van Aster Corps, staat op het punt iets belangrijks te ontdekken. De godsdienstfanaat Guillermo Ortiz probeert zijn visie te realiseren.

  Aflevering 3

  Enemy of My Enemy

  Martins missie om het mogelijk kwaadaardige Aster Corps te ontmaskeren heeft wereldwijde gevolgen wanneer een bedrijfsmedewerker de grens in Pakistan oversteekt.

  Aflevering 4

  Perfect Storm

  Onvoorziene ontwikkelingen bij Aster Corps dwingen Martin tot een riskante beslissing. Lucy verstrekt de politie nieuwe informatie over de ontvoering van Amelia.

  Aflevering 5

  Eye to Eye

  Nadat Jake contact met Amelia heeft opgenomen met de coördinaten van een ontmoetingsplek, ontsnappen ze allebei. Martin en Lucy gaan wanhopig op zoek naar hun kinderen.

  Aflevering 6

  Broken

  Lucy is al drie jaar naar Amelia op zoek en haar frustratie en woede bereiken een hoogtepunt. Ondertussen neemt Guillermo enkele ingrijpende beslissingen.

  Aflevering 7

  Ghosts

  Op een stormachtige avond in Los Angeles blijkt de capaciteit van Jake om te communiceren met Amelia essentieel om zijn leven tijdens een stroomstoring te verdedigen.

  Aflevering 8

  Reunions

  Martin, Lucy en Jake sporen Calvin buiten het huis van Tony Rigby op, waar Martin Calvin dwingt om te helpen bij de zoektocht naar Amelia.

  Aflevering 9

  Clockwork

  Martin spoort de eerste patiënt van dr. Teller op, die binnen enkele uren zal worden geëxecuteerd voor de moord op drie medewerkers van Aster Corps.

  Aflevering 10

  Two of a Kind

  Terwijl Jake een getal gebruikt om Amelia te vinden, volgt Martin het bloederige spoor van Guillermo, die een van de '36 rechtvaardigen' stalkt.

  Aflevering 11

  Accused

  Martin neemt het op tegen de autoriteiten als hij zijn naam probeert te zuiveren en uit de school klapt tegen rechercheur Lange, die het onderzoek uitbreidt.

  Aflevering 12

  Fight or Flight

  Het kwartaalverslag van Aster verschijnt over enkele dagen. Calvin Norburg staat onder druk om onderzoeksresultaten over de '36 rechtvaardigen' te leveren.

  Aflevering 13

  Leviathan

  In de laatste aflevering van het seizoen heeft Aster Corps bijna de reeks getallen achterhaald waarmee het bedrijf gelijk tot de economische wereldtop behoort.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.