Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

  Sinds 20 maart 2020 te zien op Netflix

  Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Joe Exotic

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Joe Exotic, de eigenaar van een park voor katachtigen in Oklahoma, wordt ervan beschuldigd iemand te hebben betaald om zijn grootste rivale, Carole Baskin, te vermoorden.

  Aflevering 2

  De cultus van persoonlijkheid

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Lange dagen, weinig (of geen) loon en grillige, excentrieke bazen: zijn medewerkers van een park voor katachtigen radertjes in een machine van persoonlijkheidsculten?

  Aflevering 3

  Het geheim

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Een voorval uit Caroles verleden stelt haar in een kwaad daglicht. Ze houdt vol dat ze onschuldig is, maar Joe is er als de kippen bij om haar te beschuldigen.

  Aflevering 4

  Spelen met vuur

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Joe doet zijn best om een ​​internet- en tv-ster te worden, maar een mysterieuze brand en een rechtszaak brengen zijn plannen in gevaar – totdat een investeerder opduikt.

  Aflevering 5

  Make America Exotic Again

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Als Joe de politiek induikt, ondervindt hij in zijn persoonlijke leven onrust en tragedie. Door de nieuwe eigenaren verandert de dynamiek in het park.

  Aflevering 6

  Een goede daad

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  James Garretson doet een schokkende bewering over Joe, die ertoe leidt dat de FBI wordt ingeschakeld. Joe wordt wanhopig en denkt dat Jeff en James hem hebben belazerd.

  Aflevering 7

  Onttroond

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Joe wordt in de rechtszaal op het matje geroepen, maar houdt vol. Jeffs zakelijke vooruitzichten zijn slecht. Oud-medewerkers van de G.W. Zoo willen verder met hun leven.

  Aflevering 8

  De tijgerkoning en ik

  Op Netflix sinds 12 april 2020

  In deze aftershow vraagt Joel McHale aan Jeff, Saff, Erik wat ze van de aflevering vinden. Ook praat hij met hen over de interpretatie van hun rol en hun nieuwe roem.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.