The Wedding Coach

  Sinds 7 april 2021 te zien op Netflix

  Voormalige bruid en voorgoed comédienne Jamie Lee deelt haar even uitgesproken als praktische tips en trucs voor het plannen van bruiloften met worstelende tortelduifjes.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Ms. Behaving

  Op Netflix sinds 7 april 2021

  Erin en Travis verliezen door te grote afstand de grip op de planning. Lukt het Jamie en comédienne Mamrie Hart om de orde te herstellen én een feestje te bouwen?

  Aflevering 2

  The Unruly Guest

  Op Netflix sinds 7 april 2021

  Jamie en comedian Jon Gabrus krijgen samen een lesje etiquette als een luidruchtige vriend de traditionele Nigeriaanse bruiloft van Bree en Ben dreigt te verstoren.

  Aflevering 3

  A Baby Bump in the Road

  Op Netflix sinds 7 april 2021

  De bijna-ouders Savannah en Cesar hopen op een tweetalige ceremonie. Lukt het Jamie en comedian Matteo Lane een bruiloft te organiseren die iedereen bevalt?

  Aflevering 4

  A Royal Pain

  Op Netflix sinds 7 april 2021

  Jamie en actrice Alesha Renee zoeken het midden tussen vorstelijkheid en realiteit als de steun voor de 'koninklijke' bruiloft van Markesha en Brandon ineens wegvalt.

  Aflevering 5

  Festival of Fights

  Op Netflix sinds 7 april 2021

  Chad en Anthony plannen een groots – en stressvol – bruiloftsfestival. Vinden Jamie en comédienne Punkie Johnson een manier om de chaos te beteugelen?

  Aflevering 6

  The Bridesmaid's Tale

  Op Netflix sinds 7 april 2021

  Tahis en George krijgen vlak voor hun Griekse bruiloft met familiedrama te maken. Gelukkig zijn Jamie en comédienne Fortune Feimster er om voor ontlading te zorgen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.