The Trials of Gabriel Fernandez

  Sinds 26 februari 2020 te zien op Netflix

  De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Een schok voor het systeem

  Op Netflix sinds 26 februari 2020

  Duistere details van Gabriels verhaal komen aan het licht nadat een dubieuze bron binnen het ministerie van Kind en Familie zegt dat de zaak niet correct is behandeld.

  Aflevering 2

  Kwaad in deze rechtszaal

  Op Netflix sinds 26 februari 2020

  Het proces van Isauro Aguirre begint met honderden getuigen en duizenden documenten. Aanklager Jonathan Hatami eist de doodstraf.

  Aflevering 3

  Falend op elk niveau

  Op Netflix sinds 26 februari 2020

  De aandacht verschuift naar Pearl, Gabriels moeder, en de rol die ze bij zijn dood speelde. Gabriels leraar vertelt over een reeks meldingen bij jeugdhulp.

  Aflevering 4

  De dood heeft hem bij de hand

  Op Netflix sinds 26 februari 2020

  Tijdens Isauro's proces beschrijft een voormalige bewaker hoe zijn pogingen om Gabriel te helpen doodliepen bij maatschappelijk werk en de politie.

  Aflevering 5

  Onjuiste aandacht voor het menselijk leven of onverschilligheid?

  Op Netflix sinds 26 februari 2020

  Maatschappelijk werkers proberen hun naam in de rechtbank te zuiveren. Zonder camera's geven Gabriels broer en zus een verklaring die niets aan de verbeelding overlaat.

  Aflevering 6

  De stem van Gabriel

  Op Netflix sinds 26 februari 2020

  LA County bekijkt de barsten van het kapotte systeem. De jury komt tot een uitspraak in de zaak van Isauro. Pearl Fernandez moet in de rechtbank verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.