The Sound of Your Heart

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Deze comedy is gebaseerd op de langstlopende webtekenfilmserie van Korea en volgt het dagelijkse leven van een striptekenaar, zijn vriendin en zijn aparte familie.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The Sound of Your Heart / The Way Home

  Voordat Cho Seok beroemd werd als webstriptekenaar, was hij een bijzondere jongen met een onconventionele familie die zijn inspiratiebron werd.

  Aflevering 2

  I'll Just Stay Here / Reply 2016

  Seok maakt ruzie met zijn ouders voordat hij beseft dat zijn moeder jarig is. Het is 2066 en Seok denkt terug aan het moment waarop hij zijn vrouw Ae-bong ontmoette.

  Aflevering 3

  Your 50's / Reconstructed Memory

  Het bedrijf van Seoks vader wordt bedreigd door een nieuw kiprestaurant. Seok en Ae-bong hebben beiden verschillende herinneringen aan hun tijd op de middelbare school.

  Aflevering 4

  Cho Seok's Diary / Doppelganger

  De strips van Seok worden steeds afgewezen, dus gaat hij op zoek naar nieuwe ideeën. Seoks broer Jun gaat naar een nachtclub in de nieuwe outfit van zijn vader.

  Aflevering 5

  Timing / The Dating Game

  De vrienden van Ae-bong weten zeker dat Seok haar binnenkort mee uit zal vragen. Ae-bong en Seok krijgen advies van zogenaamde liefdesexperts.

  Aflevering 6

  Bucket List / Noisy Neighbors

  Terwijl Ae-bong bij Seok thuis is, doet Seoks vader zijn bucketlist uit de doeken. Dunne muren en lawaaierige buren halen het slechtste in Seok boven.

  Aflevering 7

  Ae-bong's Birthday Party / Internet Man

  Seok organiseert een surpriseparty voor de verjaardag van Ae-bong, die boos op hem is. Tijdens een zakenreis voert Jun videogesprekken met al zijn familieleden.

  Aflevering 8

  Documentary / Fire in China

  Seok is te zien in een tv-documentaire over webstriptekenaars. Jun, die voor een zakenreis in China is, denkt dat een brandweeroefening een echte brand is.

  Aflevering 9

  Twins / Ae-bong in a Cast

  Seok regelt een blind date voor zijn neven, die een eeneiige tweeling zijn. Seok duwt Ae-bong per ongeluk van de trap, waardoor haar beide armen in het gips moeten.

  Aflevering 10

  Sunday / On Hiatus

  Jun wordt op een zondag opgeroepen voor zijn werk en Seoks ouders gaan op stap. Seok is moe van het werk en vraagt zijn baas of hij er even tussenuit mag.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.